Logotyp
Visa sökformulär

Stadsdelsanalys för Viksäng

Just nu arbetar vi i staden för att ta ett samlat grepp kring den fysiska miljön inom stadsdelen Viksäng. Det är en fortsättning på arbetet kring social hållbarhet.

Flygbild över staden med olika områden uppmärkta

Vi vill veta vad du tycker

Vi vill veta vad du som bor på Viksäng tycker om stadsdelen. Vad som är bra och vad som kan bli bättre. Nu har vi haft ett möte med fokus på be­byggelse, kultur­värden och ute­miljö. Resultatet kommer att an­vändas som en del av under­laget för fortsatt planering och ut­veckling av Viksäng.

Dialogfasen i analysen är avslutad

Vi vill tacka dig för visat intresse. Resultatet kommer att finnas här om några veckor.

Dialogkartan visar synpunkter

På kartan kan du läsa om de synpunkter som har kommit in. Det går inte längre att lägga till nya synpunkter.

Länk till dialogkartan.länk till annan webbplats

Kartbild som illustrerar dialogkartan över Viksäng

Dialogen är viktig i analysen

Dialogen kommer att vara en del av under­laget för stads­dels­analysen. Syftet med hela projektet är att

  • ta fram ett väl för­ankrat under­lag för fortsatt planering och ut­veckling i stads­delen.
  • genom dialog med invånare ge möjlighet för fortsatt ut­veckling av stads­delen, där be­fintliga värden bibe­hålls och ut­vecklas.
  • vara en del i metod­ut­vecklingen för ett samman­hållet arbete där den fysiska miljöns ut­veckling är en del i att stärka den sociala håll­barheten i stads­delen.

Har du frågor eller vill du ha mer in­formation om mötet eller arbetet med stads­dels­analysen? Ta kontakt med planarkitekt Marie Malmström på telefon 021-39 31 28 eller e-post marie.malmstrom[a]vasteras.se.

Vill du veta mer om arbetet med Social håll­barhet på Viksäng? Ta kontakt med process­ledare Team Social hållbarhet Mariana Hede på telefon 021-39 27 56 eller e-post mariana.hede[a]vasteras.se.

Kontakta oss

Marie Malmström

Planarkitekt på stadsbyggnadsförvaltningen

Telefon 021-39 31 28

Det här händer i Västerås

Nytt i Västerås

  • Snart skickar vi digital post till västeråsarna

    Nu börjar Västerås stad att skicka ut brev till västeråsare via digital post Mina meddelanden istället för via vanlig post. Först ut är utskick som rör förskola och fritidshem.

  • Ändrade öppettider kring helgdagar

    Torsdagen den 25 maj är det Kristi himmelsfärds dag. Det är en röd dag i almanackan och då är det stängt hos kontaktcenter och i stadshusentrén. Fredagen den 26 maj är en så kallad klämdag och öppettiderna är då 8-12.  Måndag 5 juni är också en klämdag, men då har vi öppet som vanligt 7.30-17.00. ...

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?