Logotyp
Visa sökformulär
Datum: 21 september 2016
Tid: 7:30 - 10:00
Plats: expectrum, Kopparbergsvägen 10
Pris: 150 kr

Framgång kopplas ofta till mätbar prestation. Men vad är prestation? I idrottssammanhang kan det handla om att slå ett rekord och vinna en medalj. I arbetslivet kanske att göra bra affärer och karriär. I Östersunds Fotbollsklubb, ÖFK, har man jobbat med bland annat teater och litteratur för att höja lagets prestation. Och resultatet? Ja, det är nästan som magi!

Välkommen 21 september till frukost@expectrum där vi djupdyker i områden som ledarskap, teknik, människa och kultur. I dialogen efter Karin Wahléns föredrag finns Michael Campese, klubbchef i VSK Bandy, som varit med att vända en negativ trend i klubben till tre SM-guld i rad. Tillsammans med honom Christer Norström, en hängiven skidåkare och tränare, tidigare VD på SICS och nu delägare i WeMeMove – ett innovativt, digitalt träningshjälpmedel för längdskidåkare.

Är det kultur som hjälpt Östersunds fotbollsklubb att vinna matcher och att nå dit de ville? Lyssna och bli inspirerad av Karins berättelse hur hon använder kultur som medel för att stärka fotbollsspelarna. Och hur spelarna själva fortsatt att ta egna kulturinitiativ och nå framgång.

Läs mer om frukost@expectrum med Karin Wahlén samt hitta anmälan härlänk till annan webbplats. Ett samarrangemang mellan expectrum, Arty, SICS och Västmanlandsmusiken.

Publicerad 2016-09-08 14.53

Senast ändrad 2016-09-09 11.42