Logotyp
Visa sökformulär

Invigning Gäddeholmsvägen

Datum: 01 oktober 2016
Tid: Klockan 14.00
Plats: Gäddeholm, vid anslutningen till Sätervägen
Pris: Kostnadsfritt

Den 1 oktober klockan 14 är det stor invigning av Gäddeholmsvägen och det gör vi med ett fartfyllt Fun Run Race.

Västerås grönaste bostadsområde får nu sin hett efterlängtade väg. En säkrare, miljövänligare och snabbare resväg för Stockholmspendlare och alla som ska in till Västerås. Vägen är tänkt att bli huvudgata genom den natursköna framtida serviceorten Gäddeholm. Det blir ännu tydligare ett naturnära boende nära Västerås, vattnet, E18 och Stockholm.

Här hittar du inbjudan till invigningen.PDF

Här hittar du mer information om Gäddeholmlänk till annan webbplats.

- Bostadsbyggandet går för högtryck i Västerås och nya bostadsområden kräver nya vägar. Den här vägstumpen är en förutsättning för utbyggnad av 240 bostäder på området Malmen. På längre sikt är den en förutsättning för tusentals bostäder i Gäddeholm. Genom separat gång- och cykelväg skapas en både säker och framkomlig miljö för alla typer av trafikanter, säger Magnus Edström (MP), ordförande i fastighetsnämnden.

- Jag är jätteglad över att vi nu äntligen kan öppna denna viktiga väg. Den kommer göra stor skillnad för hela Gäddeholms utveckling och i synnerhet för alla boende som får en betydligt bättre väg, säger Jazmin Pettersson (S), ordförande i tekniska nämnden.

- Äntligen får hela Gäddeholmsområdet den säkra och bättre väg det förtjänar. För Herrgårdsängen och det nya området Malmen kommer det att bli mycket bättre tillgänglighet! Inte minst med den belysta gång-och cykelvägen som löper invid vägen, säger Ulf Edvardsson, projektledare på fastighetskontoret Västerås stad.

Varmt välkomna!

Vill du veta mer, kontakta Ulf Edvardsson, projektledare, fastighetskontoret Västerås stad. 021-39 17 91.Kontakt

Relaterade dokument

Kontakt

Bra länkar

Publicerad 2016-09-26 10.17

Senast ändrad 2016-09-27 10.53