Logotyp
Visa sökformulär

4 700 lediga jobb på årets Rekryteringsmässa

Datum: 16 februari 2017
Tid: 11:00-16:00
Plats: Aros Congress Center i Västerås
Pris: Fri entré

Rekryteringsmässan hålls i år på Aros Congress Center i centrala Västerås. De utställande företagen har rapporterat in cirka 4 700 lediga jobb.

Bild från förra årets Rekryteringsmässa. Bilden visar besökare som går omkring i mässhallen eller står och pratar med uställare vid deras montrar.

Mässan äger rum samtidigt, den 16 februari mellan klockan 11 och 16, i Västerås (Aros Congress Center) och Eskilstuna (Munktellarenan). Gratis bussar går mellan mässarenorna. I år finns en viss ungdomsinriktning på mässan med föreläsningar och jobb inriktade mot ungdomar.

En spännande aktivitet på mässan i Västerås är att besökarna kan få kolla in framtidsjobb via VR-teknik.

I Västerås erbjuds också möjlighet att lyssna till intressanta föreläsningar. Representanter från AMA Arbetsmarknad, Arbetsförmedlingen och Vuxenutbildningscentrum berättar om Ungdomsjobb som finns i Västerås stad. Föreningen Jobba i Västerås pratar arbetsmarknadskunskap i digitaliseringens tidsålder och Daniel Özer, Ica-handlare och entreprenör, föreläser om möjligheten att göra skillnad genom att våga ta tillvara unga talanger och på så sätt bekämpa utanförskap och arbetslöshet.

Mässan erbjuder tjänster inom många olika branscher, till exempel vård/omsorg, skola, teknik/IT, handel, restaurang, lager, transport och lokalvård. I år har Rekryteringsmässan även extra många jobb som kan passa ungdomar, bland annat en hel del sommarjobb. Även i år äger European Job Days rum på mässan i Eskilstuna och där samlas de arbetsgivare som har utlandsjobb att erbjuda.


Publicerad 2017-02-03 16.42

Senast ändrad 2017-02-13 14.14