Logotyp
Visa sökformulär

Utbildningsstart Frivilliga resursgruppen, FRG

Datum: 21 september 2017
Tid: 18.00
Plats: Stadshuset
Pris: Konstnadsfritt

Vill du bli en del av Frivilliga resursgruppen i Västerås? Du har fortfarande chansen att vara med på vår utbildningsstart den 21 september.

Är du intresserad av att vara vara med i gruppen och hjälpa till vid större händelser i kommunen? Vår nästa grundutbildning startar den 21 september. Hör av dig till oss!

Tänk dig att det händer något allvarligt i kommunen. En stor olycka eller brand, plötslig översvämning, att vattnet blir förorenat eller någon annan så kallad extraordinär händelse. I sådana situationer finns det alltid människor som vill hjälpa till. Är du en av dem? Vi behöver dig - bli medlem i Frivilliga resursgruppen, FRG.

FRG är ett samarbete mellan Västerås stad, Civilförsvarsförbundet och övriga frivilligorganisationer. Tanken är att resursgruppens sammansättning och kompetens ska motsvara Västerås tänkbara behov i olika situationer och tidsskeden. Vi ses som en viktig aktör i stadens krisberedskap och kan vid behov ingå i en så kallad inriktnings- och samordningsfunktion, krisledning.

Läs mer om FRG på vår webblänk till annan webbplats

Läs mer om FRG i deras Facebookgrupplänk till annan webbplats

Kontakt

Relaterade kalenderhändelser

Publicerad 2017-08-30 16.14

Senast ändrad 2017-10-05 05.47