Logotyp
Visa sökformulär

Anmäl dig till Skräpplockardagarna

Nyhetsbild

Var med och håll Västerås rent i vår! Anmäl dig senast den 2 april på Håll Sverige Rents webbplats för att vara säker på att få materialet i tid. Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial.

Varje vår deltar Västerås i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. Förra året deltog 767 782 hjältar i 247 kommuner runt om i landet! Anmäl dig senast den 2 april på Håll Sverige Rents webbplats för att vara säker på att få materialet i tid.
Vi Håller Sverige Rent webbplats.länk till annan webbplats

Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial. Det består av sopsäckar, soppåsar och klistermärken. I Västerås finns materialet vecka 16. Deltagare kan hämta materialet på Stenby Återbruk. Det ligger på Returvägen 20, mellan Coop och Åkarnas Hus. Efter att du plockat skräp kan du lämna det i en särskild container på Stenby Återbruk.

Publicerad 2017-02-16 15.48

Senast ändrad 2017-02-17 10.33