Logotyp
Visa sökformulär

Anmäl dig till Skräpplockardagarna

Nyhetsbild

Var med och håll Västerås rent i vår! Anmäl dig senast den 2 april på Håll Sverige Rents webbplats för att vara säker på att få materialet i tid. Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial.

Varje vår deltar Västerås i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. Förra året deltog 767 782 hjältar i 247 kommuner runt om i landet! Anmäl dig senast den 2 april på Håll Sverige Rents webbplats för att vara säker på att få materialet i tid.
Vi Håller Sverige Rent webbplats.länk till annan webbplats

Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial. Det består av sopsäckar, soppåsar och klistermärken. I Västerås finns materialet vecka 16. Deltagare kan hämta materialet på Stenby Återbruk. Det ligger på Kraftlinjegatan, mellan Coop och Åkarnas Hus. Efter att du plockat skräp kan du lämna det i en särskild container på Stenby Återbruk.

Publicerad 2017-02-16 15.48

Senast ändrad 2017-04-28 09.15