Logotyp
Visa sökformulär

Boka lokal, hur går det till?

För vem

Vem kan boka?

Kultur- idrotts- och fritidsförvaltningen hyr ut idrottsanläggningar som Västerås stad ansvarar för. De kan bokas både föreningar, företag och privatpersoner. Föreningar har företräde. Vi hyr vi inte ut fristående skolors lokaler eller industri- och lagerlokaler.

Så här gör du

Hur går det till?

Sök lediga tider i vårt system Interbook.länk till annan webbplats

Är du privatperson kan du boka direkt utan inloggning. Är du en förening behöver du inloggningsuppgifter för att få föreningspriser.

skicka in din bokningsförfrågan. vi behandlar din ansökan inom två arbetsdagar

du betalar mot faktura i efterskott

I vårt bokningssystem Interbook ser du vilka anläggningar som går att boka, vilka tider som är lediga och vad det kostar. Där får du också mer information om varje anläggning. Vi behandlar din ansökan så snart vi kan, men normalt inom två arbetsdagar. Du som är bokningsansvarig i en förening behöver användarnamn och lösenord för att kunna boka och få föreningspriser. Du som är privatperson behöver inte logga in i Interbook utan går direkt till rubriken Sök lediga tider. Du betalar mot faktura i efterskott.
Länk till vårt bokningssystem Interbooklänk till annan webbplats

Kontakta oss

Branko Pemac

Uthyrningssamordnare, ansvarar för uthyrning av idrottshallar och stora gymnastiksalar. Bokning av sovsalar vid cuper och andra arrangemang.

Telefon: 021-39 10 75

Jens Persson

Uthyrningssamordnare. Kontakta mig om du vill hyra idrottsanläggningar för fotboll, bandy och ishockey.

Telefon: 021-39 12 43

Eva Vestlund

Uthyrningssamordnare, kontakta mig för båtplats i fritidsbåtshamnarna. Administrativ samordnare för föreningsstöd idrott.

Telefon: 021-39 10 53

Det här händer i Västerås

  • Sommarbio på Lögastrand

    För fjärde sommaren i rad bjuder vi på gratis utomhusbio på Lögastrand. Precis som förra året visar vi filmer som ni röstat fram. Årets filmer är Fantastiska vidunder och var man hittar dem, samt Capt...

Nytt i Västerås

  • Arbetet med Sjökrogen fortsätter

    Sedan fastigheten med Sjökrogen vid Västerås gästhamn brann har Västerås stad arbetat med att tomten ska åtgärdas, röjas eller återställas. Tyvärr har det kommit att ta en del tid för frågan att komma...

  • Nytt hundbad i Västerås

    I sommar finns ett nytt hundbad i Västerås tillgängligt för hundägare och deras hundar. Den nya platsen där kopplade hundar tillåts bada ligger på södra Björnön där du nu kan sola och bada tillsammans...

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?