Visa sökformulär

Lovaktiviteter

Inför varje längre lov lägger vi här in kostnadsfria aktiviteter för barn och ungdomar.
Har du frågor om någon aktivitet kontaktar du arrangören.

Ung tjej åker Skridskor på Mälaren och sträcker ut armarna i glädje.

Inför varje längre lov lägger vi här in kostnadsfria aktiviteter för barn och ungdomar. På grund av coronapandemin ser lovaktiviteterna lite annorlunda ut, tills läget har blivit bättre. Västerås stads verksamheter har öppet i den mån det är möjligt och erbjuder även en del digitala alternativ.

Vi ber alla att visa omtanke. Håll avstånd till varandra. Stanna hemma om du känner dig sjuk. Tvätta händerna ofta och använd handsprit.

Tips!
Prenumerera gärna på uppdateringar genom att ange din mejladress längst ner på sidan. Då får du veta när något ändras och när lovaktiviteter publiceras inför varje lov.

Upplev Västerås på egen hand

Även när det inte är skollov finns verksamheter som är öppna och passar för lediga barn. Mycket går att göra på egen hand. Vi har samlat utflyktsmål och annat skoj på sidan Upplev Västerås.

Upplev Västerås

Digitala tipspromenader

Ladda ner appen Active Quiz och få frågor om Västerås medan du promenerar, dansar, hoppar, springer eller rör dig på annat sätt utomhus.

Visit Västerås Länk till annan webbplats.

Upptäck Dingisarna i Dingtunaspåret

Dingisarna är målade stenfigurer i alla möjliga färger, former och uttryck. De finns i Dingtunaspåret och tillsammans kan man leta efter dem under den 2 km långa promenaden. I spåret finns också Trollgrottan och Dingiskojan där man kan stanna till och leka lite extra med figurerna som finns där. Passar perfekt för hela familjen, både stora och små.

Datum

Alltid öppet

Ålder

Alla åldrar, men framför allt 6–12 år

Plats

Dingtunaspåret, start vid Landslagsgatan 17

Mer information

Har du frågor så mejla gärna hej@dingisarna.se eller besök oss på webben eller Facebook.

Dingisarnas webbplats Länk till annan webbplats.

Dingisarna på Facebook Länk till annan webbplats.

Dingisar - målade stenar längsmed Dingtunaspåret.

Vill du ha ett mejl när nya aktiviteter läggs ut?

Hantera prenumeration

Prenumerera gärna på våra uppdateringar om roliga aktiviteter för barn och unga. Vi fyller löpande på skojiga aktiviteter inför varje nytt skollov. Vi sparar och använder mejladressen i syfte att skicka ut information när vi uppdaterar sidan.