Visa sökformulär

Vägledning

För vem

För vem 

Du som är folkbokförd i Västerås och behöver hjälp att planera dina studier kan boka ett möte med en studievägledare hos Vuxenutbildningscentrum. Har du andra frågor är du välkommen under våra öppettider. Du kan också ringa eller mejla oss.

Så här jobbar vi

Så här jobbar vi

På ett bokat vägledningssamtal diskuterar vi framtida studier, vilka utbildningar som finns att välja och vilka behörighetskraven är. Ska du studera inom kommunal vuxenutbildning får du hjälp att göra en studieplan. Du kan också göra ett intressetest för att se vilken utbildning eller vilket yrke du passar för.

Så här gör du

Så här gör du

Du bokar tid för ett vägledningssamtal via vår digitala bokningstjänst. Tänk på att uppge en korrekt e-postadress och telefonnummer om vi behöver kontakta dig.

Boka tid för vägledningssamtallänk till annan webbplats

För dig som vill få ett kort svar på dina funderingar finns SYV drop in. Under SYV drop in kan ett begränsat antal personer få möjlighet till kortare samtal. Tiderna ser du längre ner på sidan under Kontakta oss.

Veckorna före sista ansökningsdag till våra utbildningar kan det vara svårt att få tid för ett samtal. I mån av tid och tillgång på personal finns möjlighet till kortare samtal under våra öppettider. Väntetiden på vägledningssamtal kan även bli något längre under julen och sommarens semesterperiod.

Kontakta oss

Vuxenutbildningscentrum

Öppettider: måndag-torsdag klockan 10.00-15.00.

SYV drop in, begränsat antal: måndag klockan 10.00-12.00, tisdag klockan 13.00-15.00, onsdag klockan 10.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-15.00.

Telefontider: måndag-onsdag klockan 10.00-12.00 och 13.00-15.00 samt torsdag klockan 10.00-12.00.

Gilla oss på Facebook för att få aktuell information.länk till annan webbplats

Besöksadress: Ingenjör Bååths gata 17

Telefon: 021-39 17 45

Hitta hit

Ingenjör Bååths gata 17

Det här händer i Västerås

Just nu finns det inga evenemang att visa här. Klicka på fler händelser för att se hela kalendern.

Nytt i Västerås

  • Rudbeckianska gymnasiet öppnar på fredag

    Rudbeckianska gymnasiet i Västerås som hålls stängt under torsdagen kommer att öppna som vanligt i morgon, fredag. Anledningen är att Polisen gripit den person som är misstänkt för att ha skickat hot...

  • Vinnarna av Pedagogiska priset 2018

    Idag har Pedagogiska priset 2018 delats ut till framstående pedagoger i Västerås. Priserna delades ut av ordförandena i de pedagogiska nämnderna. Priset är på 25 000 kronor och ska gå till fortbildnin...

  • Nominerade till Pedagogiska priset 2018

    Det har kommit in rekordmånga nomineringar till Pedagogiska priset och här presenterar vi de nominerade. Tack till alla er som har nominerat en pedagog, ett arbetslag eller en verksamhet. Fredag den 1...

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?