Visa sökformulär

                           Stenåldern 3, Bjurhovda

Västerås stad bjuder in till markanvisning för bostadsbebyggelse på

Stenåldern 3, Bjurhovda

Marknadens aktörer inbjuds att lämna anbud avseende nybyggnation av radhus eller likvärdig småskalig bebyggelse på fastigheten Stenåldern 3 på Bjurhovda.

Staden har för avsikt att anvisa marken till en byggaktör. En skriftlig intresseanmälan med enklare skisser av tänkt byggnation ska vara staden tillhanda senast 2019-04-04. De förslag som uppfyller grundkraven för markanvisning och förutsättningarna i dessa handlingar utvärderas utifrån inkommande anbud (pris).

Förutsättningar och tillvägagångssätt för denna markanvisning finns i nedanstående dokument. Observera att PM har uppdaterats den 22 februari när det gäller uppgift om planförhållande.

Kontakta oss

Teknik- och fastighetsförvaltningen

Stadshuset

Kontakt

Relaterade dokument

Det här händer i Västerås

Nytt i Västerås

  • Start för Vasagatans lyft

    Tidigt på måndgsmorgonen stängslades cirka 150 meter av Vasagatan i centrala Västerås av. Det var inledningen på  ombyggnaden som ska bli ett lyft för Vasagatan.

  • Nu lyfter vi Vasagatan!

    På måndagen den 15 april börjar vi arbetet med att förbättra Vasagatan. Det är cirka 150 meter av gatan som ska få ny asfalt, tillgängligare trottoarer och finare sidoytor. Arbetsområdet börjar från korsningen vid Vasagatan och Hantverkargatan och fortsätter en bit förbi korsningen vid Smedjegatan.

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?