Visa sökformulär

Boka höstens kvällskurser på expectrum

Vi vill passa på att tipsa om höstens roligaste grej! Här kommer information om expectrums aktiviteter och vilka åldrar de passar.

Datum: 19 augusti - 19 december 2019
Tid: 17.00 - 18.30
Plats: expectrum, Kopparbergsvägen 10
Pris: Från 350 kr

6-8 år: Teknikleklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. På ett lekfullt och enkelt sätt får du bekanta dig med teknik vid 8 tillfällen (kursen hette tidigare Tekniklek start och fortsättning). Utforska olika tekniker, verktyg och material.

8-10 år: I Skapalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster får du chans att bekanta dig med teknik på ett roligt och utforskande sätt under 8 tillfällen (kursen hette tidigare Skapa start och fortsättning). Gillar du att bygga med LEGO® och är intresserad av programmering är WeDolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kursen för dig. Vi bygger figurer efter instruktioner och får figurerna att röra på sig. En nyhet är också att du kan komma och Slajmalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med oss i vårt kreativa och färgsprakande labb.

10-12 år: En annan av årets nyheter är Quirkbotlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Skapa och programmera på samma gång! Är du nyfiken på att lära dig hur du kan skapa egna spel och program tipsar vi om Programmering startlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller Programmering fortsättninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Annars finns EV3-programmeringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där du får programmera din egen robot. Kom och experimentera med oss i vårt kreativa labb på Labbalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller analysera bevismaterial från ett brott som har begåtts på ett museum och vi hjälp oss att peka ut den skyldige på Labba Wantedlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du gå en kurs tillsammans med ditt barn? Anmäl er till Familjeprogrammeringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (6-8 år), Familjeverkstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (6-10 år) eller Familjeverkstad: Bygg ett huslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (6-12 år). Då får ni tillsammans chansen att lära er spännande, nya saker.

Hoppas vi ses!

Kalenderbild

Publicerad 2019-06-13 11.00

Senast ändrad 2019-12-18 10.16