För din säkerhet – Stärk din krisberedskap

På föreläsningen För din säkerhet! kommer Försvarsutbildarna att ge dig grundläggande kunskaper om hur du kan hantera krissituationer och stärka din förmåga att ta hand om dig själv och dina nära i kriser.

Datum: 27 september 2023
Tid: 18:15
Plats: Rudbeckianska gymnasiet, aulan
Pris: Kostnadsfritt

Har du någonsin funderat på vad du skulle göra om mobilen plötsligt är död, internet slutar fungera, och inget ljus tänds när du slår på strömbrytaren? Hur skulle du klara dig om elen eller vattnet försvann i flera timmar, dagar eller till och med veckor?

På föreläsningen För din säkerhet! Kommer Försvarsutbildarna att ge dig grundläggande kunskaper om hur du kan hantera sådana situationer och stärka din förmåga att ta hand om dig själv och dina nära i kriser.

Anmälan till försvarsutbildarnas föreläsning

Plats: Rudbeckianska gymnasiets aula

Tid: 27 september klockan 18.15-21.15

I samband med föreläsningen kommer Västerås stads Frivilliga resursgrupp att genomföra en verklig övning där de aktiverar en trygghetspunkt på Rudbeckianska gymnasiet.

Vad är en trygghetspunkt? Det är en mötesplats som Västerås stad använder under kriser, när vi möter störningar i värme- och vattenförsörjning, strömavbrott eller telefonavbrott. Du kommer att få se hur dessa punkter fungerar i praktiken!

På vår webbsida Trygg och säker hittar du information och tips om hur du kan förbereda dig för kris. Det kan vara avgörande när det oväntade inträffar.


Kalenderbild

Brödtext

Publicerad

Senast ändrad