Visa sökformulär

ReCO2 till jobbet

Varje år anordnar Västerås stad kampanjen "Gå och cykla till jobbet". Nu byter den namn till "ReCO2 till jobbet" för att återspegla att det finns många sätt som är hälsosamt, hållbart och/eller klimatsmart.

Om ReCO2 till jobbet

Kampanjen som uttalas "reko till jobbet", är startskottet för våren då flera västeråsare tar fram cykeln och promenadskorna. Tanken med kampanjen är att du ska upptäcka att det finns många alternativ till att ta bilen till jobbet. För det finns många fördelar med att vara mobilist. Du som deltar i kampanjen kan dessutom vinna fina priser.

Kampanjen byter namn och pausas under 2020

Eftersom vardagen för många är vänd upp och ner i och med covid-19, har vi valt att pausa kampanjen under 2020. Vi hoppas kunna genomföra den under våren 2021 istället.

Ombonad uteplats med plank, vilostol och grönskande ormbunkar.

Nytt är att kampanjen byter namn till "ReCO2 till jobbet". Namnet är en kombination av orden resa (Re) och koldioxid (CO2). Kort sagt, Västerås stad vill uppmuntra de som arbetar i Västerås att resa reko till jobbet. Det kan exempelvis vara att promenera, cykla, åka inlines, skateboard eller att resa med kollektivtrafik, men också att jobba hemifrån där resan inte ens blir av.

Nyheter i kampanjen

  • Det är kostnadsfritt att vara med
  • Du som reser med kollektivtrafik eller jobbar hemifrån kan delta

Anmälan öppnar preliminärt våren 2021

Vill du veta när du kan anmäla dig till ReCO2 till jobbet? Prenumerera gärna på våra uppdateringar från sidan Hållbar mobilitet. Då får du ett mejl varje gång vi drar igång nya aktiviteter eller kampanjer.

Anmäl dig till våra utskick från sidan Hållbar mobilitet

Kontakta oss

Marie Pellas

Planerare inom hållbar mobilitet

Telefonnummer 021-39 25 33

E-post till kommunen betraktas normalt som en allmän handling enligt tryckfrihetsförordningen. Det innebär bland annat att den är offentlig och att allmänheten och massmedierna har rätt att ta del av innehållet. E-post till våra myndigheter registreras precis som vanlig post hos respektive myndighet. Därefter sänds den vidare till den enhet eller person som berörs.

Uppgifterna du fyller i här och sedan sänder in till oss kommer att skickas i okodad form över Internet.

Tänk på sekretessen; skicka aldrig konfidentiella uppgifter. I dessa fall ber vi dig kontakta oss på telefon.
Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?