Visa sökformulär

Förvaltningen för stöd, fritid och entreprenad

Vi är Västerås stads utförare av arbetsmarknadsåtgärder, fritid och förebyggande samt tekniska tjänster

Förvaltningen har tre verksamhetsområden:

  • AMA Arbetsmarknad
  • Fritid och förebyggande
  • Produktion.

AMA Arbetsmarknad ger stöd på flera olika sätt. Stöd ges framför allt i syfte att hjälpa personer att komma närmare arbetsmarknaden. AMA Arbetsmarknad innehåller också budget- och skuldrådgivning samt vissa insatser som riktas till nyanlända. Målgruppen är bred och innefattar allt från unga vuxna till personer som behöver hjälp i form av arbetsrehabilitering. 

Fritid och förebyggande omfattar områdena fritidsgårdar, öppen fritidsverksamhet, mötesplatser för äldre, familjecentrum, förebyggarcentrum, familjerådgivning samt samhällsorientering och vägledning för nyanlända.

Produktion är utförare av tekniska tjänster inom områdena gator, parker, trafikfrågor samt bad- och idrottsverksamhet. Vi arbetar i konkurrens med andra utförare på uppdrag från Västerås stads beställarstaber, förvaltningar och bolag.

Det är för västeråsarna som tjänsterna utförs, därför finns förvaltningen för stöd, fritid och entreprenad nära stadens invånare. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom våra olika fackområden samt genuina kunskaper och stort engagemang för Västerås.

"Vi gör det möjligt!" är ledstjärnan i alla våra uppdrag.

Kontakta oss

Kontaktcenter

Kontaktcenter hjälper dig med alla dina kommunala frågor.

Besöksadress: Stadshusentrén, Fiskartorget
Öppettider: 07.30-17.00.

Telefonnummer: 021-39 00 00

Hjälpte informationen på denna sida dig?