Visa sökformulär

Vård- och omsorgsförvaltningen

På uppdrag av äldrenämnden och nämnden för personer med funktionsnedsättning har förvaltningen i uppdrag att beställa och upphandla vård- och omsorgstjänster med olika utförare. I uppdraget finns även ett ansvar för myndighetsutövningen samt Västerås stads egna utförare av det kommunala uppdraget inom vård och omsorg. 

Förvaltningen är utförare i egen regi och driver verksamhet inom två områden: äldreomsorg och verksamheter för personer med funktionsnedsättning.

Tillsammans har förvaltningen ett viktigt uppdrag att skapa möjligheter för människor i Västerås att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv. 

Gillar du att möta människor och göra skillnad? På sidan Lediga jobb hittar du aktuella tjänster som du kan söka inom Västerås stad. Välkommen in med din ansökan!

Länk till sidan Lediga jobb

I förvaltningen är vi omkring 3 000 medarbetare. Allt från sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter till socionomer, strateger och chefer. Vill du veta mer om olika yrken inom Västerås stad kan du läsa mer på Jobb och karriär.

Länk till sidan Våra yrken

Kontakta oss

Tobias Åsell

Direktör vård- och omsorgsförvaltningen

Telefon: 021-39 38 05

E-post till kommunen betraktas normalt som en allmän handling enligt tryckfrihetsförordningen. Det innebär bland annat att den är offentlig och att allmänheten och massmedierna har rätt att ta del av innehållet. E-post till våra myndigheter registreras precis som vanlig post hos respektive myndighet. Därefter sänds den vidare till den enhet eller person som berörs.

Uppgifterna du fyller i här och sedan sänder in till oss kommer att skickas i okodad form över Internet.

Tänk på sekretessen; skicka aldrig konfidentiella uppgifter. I dessa fall ber vi dig kontakta oss på telefon.
Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Hjälpte informationen på denna sida dig?