Västerås stad Vård och Omsorg

Vårt arbete utgår från förhållningssättet ”Alltid bästa möjliga möte”, vilket innebär att alla våra möten ska präglas av kunskap och omtanke. Det gäller oavsett om vi möter dig som kund, anhörig, samverkanspartners, medarbetare, beställare eller leverantör. Varje möte är viktigt för oss!

Västerås stad Vård och Omsorg är en utförarorganisation och driver verksamhet inom två områden: äldreomsorg och verksamheter för personer med funktionsnedsättning. Vi består av närmare 2 700 medarbetare och är med och bygger den välfärd hela Västerås litar på. Det som är speciellt med vårt arbete är att varje medarbetare spelar en viktig roll för enskilda individer.

För oss är det viktigt att finnas så nära dem som använder våra tjänster som möjligt. Därför är våra verksamheter utspridda i bostadsområden runt om i hela kommunen.

Gillar du att möta människor och göra skillnad?

På sidan Lediga jobb hittar du aktuella tjänster som du kan söka inom Västerås stad. Välkommen in med din ansökan!

Länk till sidan Lediga jobb

Äldre man som tittar på blommor tillsammans med personal.

Tobias Åsell

Direktör Västerås stad Vård och Omsorg

Caroline Moselius

HR-chef Västerås stad Vård och Omsorg