Save the date: invigning i Köpings hamn

Den 26 september kommer det nya magasin 19 i Köpings hamn att officiellt invigas. Boka gärna in tiden i din kalender redan nu så kommer det fler detaljer i september.

Torsdagen den 26 september kommer det nya magasin 19 att invigas i Köpings hamn.

Välkommen till Köpings hamn klockan 11.00. Alla är välkomna men vi önskar att ni anmäler er så vi vet hur många vi ska förbereda förtäring till.

Det är viktigt att besökare följer instruktioner och håller sig innanför avspärrningarna som kommer att finnas på platsen. Normal hamndrift kommer att pågå i närheten.

Anmäl ditt genom att mejla senast måndagen den 23 september klockan 11.00 till hamnförvaltare Johnny Larsson: johnny.larsson@koping.se. Skriv "Invigning M19" i ämnesraden.

Magasin 19

Magasin 19 och den renoverade kajen invigs officiellt den 26 september 2019. Foto: Köpings kommun.

Färdigställandet av magasin 19 är en del av förberedelsearbetena för hamnarna i Köping och Västerås. Utvecklingsarbetet är kopplat till hamnutvecklingen i kommunerna som möjliggör större fartyg med mer gods att anlöpa och angöra hamnarna. Utvecklingsarbetet i hamnarna är en del av det nationella Mälarprojektet.

Tidigare har vi angett att även den renoverade kajen skulle invigas. Detta delprojekt pågår men tidplanen förlängs. Den 26 september invigs bara magasin 19.

Kontakt

Relaterade nyheter

Publicerad

Senast ändrad