Invånardialog 24 maj: hur använder du skogen och hur kan vi tillsammans göra den mer tillgänglig?

Du som lever vid Sätra har naturen inpå knuten med promenader, svampplockning och avkoppling. Nu vill vi träffa dig för att lyssna på dina idéer och tankar för stigarna och gläntorna i skogen. Den 24 maj klockan 17.30-18.30 finns Västerås stad på plats vid soldattorpet i Sätra för att höra dina tankar och idéer.

Vi bjuder på fika på och lyssnar på dina idéer. Invånardialogen är en viktig del för oss i den fortsatta planeringen av Sätra och skogen.

Fyll i den digitala kartan

Kan du inte delta den 24 maj eller vill du komplettera dina idéer digitalt? Då kan du fylla i den digitala kartan. https://kartor.vasteras.se/dialog/satra_dialog/

I kartan använder du plustecknet och väljer sedan en av symbolerna för att berätta om din favoritplats, hur du använder skogen idag och vad du tycker saknas.
Uppgifterna du fyller i är anonyma och inte kopplade till dig som person.

Prenumerera på Sätra-nyheter

Är du intresserad av utvecklingen av Sätra och vill få löpande information när det händer saker i projektet?
www.vasteras.se/sätra finns all information kopplat till projektet och dessutom ett nyhetsarkiv där nyheter och reportage publiceras. Anmäl din e-postadress på webbsidan, så får du ett utskick när vi publicerar en nyhet eller uppdatering på projektwebben.

#visesisätra

Publicerad

Senast ändrad