Visa sökformulär

Hjälp oss att förverkliga Mälarporten

Projekt Mälarporten går nu in i en genomförandefas där teamet behöver förstärkas. Här kan du se vilka tjänster som finns lediga just nu, och varför du borde vilja jobba med oss.

Lediga tjänster och uppdrag


Vi söker en byggprojektchef som ska förverkliga Västerås nya resecentrum

Vill du vara med och sätta Västerås på kartan? Som byggprojektchef för Västerås nya resecentrum ansvarar du för en av de viktigaste delarna i högaktuella Mälarporten. Det här är en unik chans för dig som vill utgöra kärnan i kommunens uppdrag att utforma infrastrukturen för Västerås tveklöst största stadsbyggnadsprojekt!

Vi erbjuder dig ett självständigt, utvecklande och kreativt arbete där du kommer att ansvara för genomförandet av Västerås nya resecentrum. Du kommer att få vara med i uppstartsfasen och sätta ihop ditt egna team av medarbetare där fokus kommer att vara att driva hela byggnadsprojektet för Västerås resecentrum i mål. Här kan du läsa mer om planerna för Västerås resecentrum. 

Under hösten har detaljplanen för Västerås resecentrum varit ute på samråd och i media har olika aspekter av projektet och allmänhetens synpunkter speglats. Här hittar du artiklar och reportage om resecentrum.

Anställd eller konsult

För detta uppdrag erbjuder Västerås stad antingen anställning eller konsultuppdrag. Allt utifrån de personliga preferenserna hos intresserad kandidat. Känner du att det här är jobbet för dig men är egen företagare finns därför möjligheten att vara med i en parallell upphandling i E-avrop.

Läs hela annonsen och ansök här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi vill ha din ansökan senast den 14 januari 2019.

Mer om hur vi jobbar

Projektledningsgruppen för Mälarporten består idag av fem personer; en projektchef, en kommunikatör, en planarkitekt, en jurist och en controller. De flesta i projektledningsgruppen har även andra uppdrag inom Västerås stad, utanför projekt Mälarporten. Eftersom projektet är såpass stort, komplicerat och viktigt för Västerås är dock en mängd människor involverade på olika sätt i projektet. Det är specialister inom Västerås stad, fastighetsägare och andra intressenter, representanter från näringslivet, forskare, konsulter med fler. Här kan du läsa mer om projektgruppen. Genom att kika på projektets Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Instagramkontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du skapa dig en ännu bättre bild av hur vi jobbar i projektet.

Projektchef Sanna Edling berättar om hur hon leder projekt Mälarporten i Västeråspodden

Klicka på bilden nedan för att lyssna.

Sanna Edling Västeråspodden

Se filmen där Sanna Edling berättar vad hon tycker är roligast med projektet och om Mälarportens största utmaningar

Klicka på bilden nedan för att se filmen.


Välkommen att hjälpa oss förverkliga Mälarporten!

Det här händer i Västerås

Nytt i Västerås

  • Öppet hus på gymnasieskolor

    Under våren är det öppet hus på gymnasieskolorna i Västerås. Blivande gymnasieelever får information om skolornas program, inriktningar och profiler.

  • Nominera din favoritledare till Västerås stads stipendium!

    Känner du någon ideell föreningsledare i Västerås, som gör ett jobb utöver det vanliga? Passa på att nominera hen till Västerås stads eldsjäls- och/eller barn- och ungdomsledarstipendium! Sista anmälningsdag är torsdagen den 31 januari.

  • Hjälp oss att bli bättre - svara på förskoleenkäten 2019!

    En gång om året skickar Västerås stad ut en enkät för att ta reda på vad barn och föräldrar tycker om förskolan i Västerås. Det gör vi för att förskolan ska bli bättre. Nytt för i år är att alla svarar på enkäten digitalt, både barn och föräldrar.

Hjälpte informationen på denna sida dig?