Logotyp
Visa sökformulär

Yrkesambassadörer

För att kunna attrahera och rekrytera nya medarbetare vill vi visa vad ”jobba med det viktigaste” är i verkligheten. Vilka är bättre på det än våra medarbetare som varje dag bidrar till att driva och utveckla vår stad?

Ett antal medarbetare har därför ett specialuppdrag som yrkesambassadör för Västerås stad som arbetsgivare. Uppdraget innebär bland annat att delta vid mässor, arbetsmarknadsdagar, informationsträffar och att delta i utvecklingsaktiviteter inom arbetsgivarvarumärket.

Samspelsbild med lärare i afrikansk skola på den vänstra halvan av bilden och lärare i skola i Västerås på den högra.

Kontakta oss

Yrkesambassadörer

Ett antal medarbetare som visar på bredden av yrken inom Västerås stad. De svarar på dina frågor om hur det är att ha Västerås stad som arbetsgivare.

För att se om det finns någon ambassadör inom just ditt yrkesområde kontaktar du HR-konsult Carl-Magnus Jonsson.

Telefonnummer: 021-39 15 79

Det här händer i Västerås

Just nu finns det inga evenemang att visa här. Klicka på fler händelser för att se hela kalendern.

Nytt i Västerås

  • Rekryteringsmässan - en chans till förändring

    Den 13 februari är det återigen dags för Rekryteringsmässan. För 16:e gången ordnas mässan som ger dig möjlighet att knyta kontakter, samla kunskap om den bransch du är intresserad av och kanske även hitta ett nytt jobb eller nya studievägar.

  • Lyft för trähusbygge på Öster Mälarstrand

    På torsdagsmorgonen började företaget K2A att montera sitt hyreshus i trä på Öster Mälarstrand. Som en jättelik byggsats lyftes den ena modulen efter den andra och staplades på det som så småningom ska bli 116 hyreslägenheter. 

Hjälpte informationen på denna sida dig?