Visa sökformulär

Frågor och svar

Här har vi samlat svar på några vanliga frågor.
Hittar du inte vad du söker efter kan du alltid kontakta oss via formuläret nedan.

Frågor och svar

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar. Hittar du inte svaret du söker är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kan man göra sitt examensarbete hos er?
Ja, det kan man! Vi lägger ut examensarbeten varje höst där vi söker studenter som kan åta sig att genomföra dem. Här kan du läsa mer om hur det går det.

Om du har en egen idé eller ett eget förslag kan du mejla till exjobb@vasteras.se

Hur gör jag för att göra praktik hos er?
Vi har "tyvärr" ingen central praktiksamordning hos oss. Men är du intresserad av att göra din praktik hos oss kan du alltid kontakta chefen vid den enhet/verksamhet du är intresserad av. För att få kontaktuppgifter till chefer inom staden kan du ringa till vår växel på 021-39 00 00

Brukar ni vara med på mässor och arbetsmarknadsdagar?
Vi älskar att träffa och prata med studenter så vi deltar vid flera olika mässor och arbetsmarknadsdagar under året. För att se var du kan träffa oss nästa gång kan du klicka här.

I min utbildning ingår VFU. Kan jag göra den hos er?
Det beror på vad du läser för program och på vilken högskola eller universitet du läser. Vi har avtal med några lärosäten gällande VFU-platser för studenter på förskollärar- och lärarprogrammen, socionomprogrammet och sjuksköterskeprogrammet.

Du kan läsa mer om VFU i Västerås stad här.

Kan man jobba som vikarie hos er?
I flera av våra verksamheter har vi behov av vikarier och timanställda. Det är främst inom förskola och skola samt vård och omsorg det finns behov av vikarier och timanställda.

Här kan du läsa mer om att vara vikarie och göra en intresseanmälan.


Kontakta oss

Rekryteringscenter

Rekryteringscenter

Munkgatan 9A, 722 12 Västerås

021-39 00 00

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?