Visa sökformulär

Stort intresse under informationsträff

Onsdagen den 24 januari hölls en gemensam informationsträff i Västerås för de entreprenörer och företag som är intresserade av att utföra hela eller delar av de muddrings- och solidifieringsarbeten som ska göras i Köpings hamn, Västerås hamn och i respektive farleder.

Det var ett stort intresse hos entreprenörerna med omkring 40 personer som deltog. Träffen inleddes med en längre presentation över de arbeten som ska göras och avgörande delar i de olika platsernas detaljplaner. Därefter hölls en gemensam fika, följt av en frågestund.

- Vi fick en del frågor om den kombinatoriska budgivningen och om solidifiering men inte så många frågor om själva muddringsarbetena, berättar Isabell Lindgren Stoor, projektchef för hamnutvecklingen i Västerås.

- Det känns väldigt bra att så många var intresserade och att det var en så pass stor variation av olika företag. Vi är väldigt nöjda med deltagandet, avslutar Patrizia Strandman, samhällsbyggnadsstrateg, Västerås stad.

Innan mötet hade upphandlingsunderlaget förannonserats. På vasteras.se finns alla aktuella upphandlingar som Västerås stad arbetar med. Här kommer även upphandlingen att offentliggöras.

På denna sida offentliggöra alla aktuella upphandlingar

Här hittar du fler nyheter om Västerås hamn: www.vasteras.se/hamn

(Denna sida publicerades 2018-02-02)

Fartyg åker på Mälaren

Publicerad 2018-02-02 13.51

Senast ändrad 2018-08-13 10.41