Visa sökformulär

Västerås Kulturnatt 2020 ställs in

På grund av rådande samhällsläge med coronapandemin har vi tagit beslutet att ställa in Kulturnatten 2020 som skulle ha genomförts i september.

– Jag har haft dialog med alla inblandade aktörer för att få en bild av hur läget ser ut för oss alla med tanke på rådande situation i och med corona. Vi har såklart haft diskussioner om alternativa sätt att genomföra Kulturnatten på eftersom det betyder mycket för kulturlivet i vår stad, men landade ändå i att vi behövde ställa in och istället satsa på ett riktigt bra arrangemang nästa år, säger Nicoletta Fornari, samordnare för Västerås Kulturnatt.

Nyhetsbild

Vill du ”kulturnatta” ändå? Gör det digitalt! Följ Kulturnatten via vår webbplats och i sociala medier för att få veta mer om hur du kan göra.

Västerås Kulturnatt på Facebook länk till annan webbplats

Västerås Kulturnatts webblänk till annan webbplats

Kontakt

För frågor och mer information om beslutet, kontakta:

Nicoletta Fornari, kultursekreterare och samordnare för Kulturnatten
nicoletta.fornari@vasteras.se
021-39 10 05

Mer om Kulturnatten

Västerås Kulturnatt är ett årligt arrangemang med cirka 30 000 besökare. Det är ett stort arrangemang med många aktörer inblandade som ordnar kulturupplevelser på många olika platser runt om i city. Från och med i år har Västerås stad har tagit över som arrangörer och ansvaret ligger hos Kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Arbetsgruppen ansvarar för samordning och avslutning, och representeras av de olika kulturinstitutionerna inom förvaltningen.

Kontakta oss

Nicoletta Fornari

Kultursekreterare på enheten Allmänkultur

Telefon: 021-39 10 05

Publicerad 2020-06-26 15.07

Senast ändrad 2020-06-26 15.14