Visa sökformulär

Äldrelinjen svarar och stöttar hela sommaren

Äldrelinjen som brukar bemannas av seniorguider får under sommaren förstärkning av anhörigkonsulenter och kan därför hålla öppet hela sommaren.

Äldrelinjen är till för äldre och deras närstående, som behöver prata med någon med anledning av coronavirusets spridning. Även du som har frågor om verksamheter inom funktionsnedsättning är välkommen att ringa hit.

Känner du dig orolig eller har frågor om corona-pandemin och allt som händer i samhället nu? Då är du välkommen att ringa äldrelinjen. Telefonnumret är 021-39 29 29 och linjen är öppen alla vardagar mellan klockan 7.30 och 16.00.

De personer som svarar på äldrelinjens nummer är Västerås stads seniorguider och anhörigkonsulenter som har god kännedom om kommunens omsorg och samhällets funktioner.

Äldrelinjen sommarbemanning

Under sommaren får äldrelinjens seniorguider stöttning av anhörigkonsulenterna för att kunna hålla äldrelinjen öppen hela sommarperioden. Från vänster Pia Eklund och Mona Eriksson, anhörigkonsulent och till höger Jessica Leijon Hjelm, seniorguide.

Kontakt

Relaterade nyheter

Publicerad 2020-06-30 08.39

Senast ändrad 2020-06-30 08.48