Visa sökformulär

Sjuksköterska- sök till traineeprogrammet hos oss!

Är du nyutbildad sjuksköterska eller har du arbetat något år som sjuksköterska inom annan verksamhet? Då har vi ett jobb till dig!

Nu startar en ny omgång av Västerås stads traineeprogram för sjuksköterskor. Vi erbjuder tre traineetjänster och programmet startar den 23 januari 2023.

Syftet med traineeprogrammet är att ge en trygg grund att stå på inför att arbeta som sjuksköterska inom Västerås stad. Vi erbjuder en längre flexibel/individuell upplärning och du får prova på att jobba inom våra olika områden i den kommunala hälso-och sjukvården.

Vi lyssnar på dig och sätter stort värde på ditt engagemang. Här finns stora möjligheter att utvecklas. Efter programmets slut får du din slutliga placering efter dialog mellan dig, din mentor och din chef.

- Det bästa med traineeprogrammet är att få se olika verksamheter och hur sjuksköterskor arbetar på olika platser. Att få plocka det bästa från alla olika verksamheter och samla på sig en bred grund. På så vis får jag också känna efter vart jag helst vill arbeta i framtiden inom Västerås stad, säger Malin Busatta, som går traineeprogrammet för sjuksköterskor inom Västerås stad.

Nyhetsbild

Publicerad

Senast ändrad