Visa sökformulär

Sommarprogram anhörigstöd

Här hittar du information om vilka aktiviteter som planeras under sommaren mellan juni och augusti 2020

Tisdagsträffar

I dessa nya tider väljer vi att promenera på egen hand till Djäkneberget, där vi träffas invid dansbanan. Var och en tar med något att sitta på samt eget fika. Vi håller två meters avstånd. På detta sätt får vi ändå möjlighet att se och prata med varandra och avslutar med en "Coronakram”

Varmt välkomna följande datum klockan 13.30.

16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli och 14 juli, 28 juli, 4 augusti, 11 augusti.

Program för hösten återkommer vi med när nya direktiv kommit i och med Covid-19.

Vyn från en utsiktsplats på Djäkneberget.

Öppettider

Under vecka 30 kommer vi på anhörigstöd att ha stängt.

Kontakt för frågor, funderingar eller enskilda samtal kan göras på telefon genom Kontaktcenter på 021-39 27 25 eller via mejl anhorigstod@vasteras.se

Digitalt Nyhetsbrev

Passa på att prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du nyheter och information direkt i din inkorg. Mejla din mejladress till anhorigstod@vasteras.se eller gå till länken direkt:

Prenumerera på anhörigstöds nyhetsbrevlänk till annan webbplats

Det här händer i Västerås

 • Öppet hus på Naturskolan Asköviken

  Ta med dig fikakorgen och gör en utflykt till Askövikens sensommarnatur. Du kan följa med Naturskolans guider ut i hagmarken för att titta på småkryp och växter. Du kan också håva i bäcken och undersök vilka som bor där.

 • Arkeologidagen på Anundshög

  En heldag för hela familjen. Med stridsuppvisning av Stockholms Fria Vikingar, arkeologiutgrävning för barnen och mycket annat.

Nytt i Västerås

 • Rapporter från förskole- och skolenkäter 2020

  Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar ständigt med att förbättra och utveckla kvaliteten i verksamheten. Rapporterna och resultaten från årets förskole- och skolenkäter är nu tillgängliga.

 • Rapport från förskoleenkäter 2020

  I årets förskoleenkät är vårdnadshavare generellt nöjda med verksamheten i förskolan, och nöjdheten har ökat något sedan förra året. De är mest nöjda med förskolornas arbete med normer och värden, och minst nöjda med personaltäthet och antal barn per avdelning.

 • Rapport från grundskoleenkäter 2020

  I årets grundskoleenkäter är elever i årskurs 9 samt vårdnadshavare i förskoleklass, årskurs 2 och 5 generellt sett mindre nöjda med skolan än tidigare. Eleverna i årskurs 2 och 5 är ungefär lika nöjda som tidigare. Tyvärr var det färre vårdnadshavare än vanligt som besvarade enkäterna, vilket gör d...

Hjälpte informationen på denna sida dig?