Visa sökformulär

Sommarprogram anhörigstöd

Här hittar du information om vilka aktiviteter som planeras under sommaren mellan juni och augusti 2020

Tisdagsträffar

I dessa nya tider väljer vi att promenera på egen hand till Djäkneberget, där vi träffas invid dansbanan. Var och en tar med något att sitta på samt eget fika. Vi håller två meters avstånd. På detta sätt får vi ändå möjlighet att se och prata med varandra och avslutar med en "Coronakram”

Varmt välkomna följande datum klockan 13.30.

16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli och 14 juli, 28 juli, 4 augusti, 11 augusti.

Program för hösten återkommer vi med när nya direktiv kommit i och med Covid-19.

Vyn från en utsiktsplats på Djäkneberget.

Öppettider

Under vecka 30 kommer vi på anhörigstöd att ha stängt.

Kontakt för frågor, funderingar eller enskilda samtal kan göras på telefon genom Kontaktcenter på 021-39 27 25 eller via mejl anhorigstod@vasteras.se

Digitalt Nyhetsbrev

Passa på att prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du nyheter och information direkt i din inkorg. Mejla din mejladress till anhorigstod@vasteras.se eller gå till länken direkt:

Prenumerera på anhörigstöds nyhetsbrevlänk till annan webbplats

Det här händer i Västerås

 • Arkeologidagen på Anundshög

  En heldag för hela familjen. Med stridsuppvisning av Stockholms Fria Vikingar, arkeologiutgrävning för barnen och mycket annat.

 • Pettersbergsdagen

  Pettersbergsdagen är en stadsdelsfest för hela familjen arrangerat av olika verksamheter och föreningar verksamma på Pettersberg. Kom och ha skoj tillsammans. Ta med vänner och familj!

Nytt i Västerås

 • Besöksförbudet hävt – så här arbetar vi nu

  Från 1 oktober finns det möjlighet att göra besök hos anhöriga inom äldreomsorgen igen. Vi förstår att många ser fram emot det och undrar hur det ska gå till. Vi har i dagarna fått rekommendationer från myndigheterna och behöver lite tid att planera så att besöken blir säkra för de äldre.

 • Ny visselblåsarfunktion i Västerås stad

  Nu finns en visselblåsarfunktion i Västerås stad, som ska underlätta för den som misstänker korruption, oegentligheter eller allvarliga missförhållanden i våra verksamheter. Visselblåsarfunktionen kan användas av vem som helst.

Hjälpte informationen på denna sida dig?