Parkgårdens äldreboende

Parkgårdens äldreboende (tidigare Tillberga äldreboende) ligger centralt i Tillberga tätort. På boendet finns, förutom äldreboende, även bostadsrätter, servicehus, mötesplats och restaurang.

Om Parkgårdens äldreboende

Typ av service
Äldreboende

Antal lägenheter
9

Verksam i
Västerås

Hyra
Marknadsmässig

Organisationsform
Privat regi

Webbplats
Tillberga Grannskap

Inriktning

Film om Parkgårdens äldreboende

Tillgänglighet i lokalerna

  • Samtliga lokaler ligger i markplan
  • Tillgång till hiss

Boendemiljö

På Parkgårdens äldreboende finns nio lägenheter i markplan som är mellan 36 och 39 kvadratmeter stora med pentry och badrum. I lägenheten finns höj- och sänkbar säng. I övrigt möblerar du din lägenhet som du vill. Lägenheten är utrustad med trygghetslarm och brandlarm. På boendet finns gemensamma ytor för matlagning, måltider och samvaro.

Utemiljö

I direkt anslutning till boendet finns en altan och nära intill ligger innegården med en trädgård som erbjuder odling i både växthus och odlingskragar.

Personalens kompetens

Här arbetar vårdbiträden, undersköterskor och sjuksköterskor. I huset finns också en läkarmottagning som vi har ett nära samarbete med.

Bemanning

Parkgårdens äldreboende är bemannat av vårdpersonal dygnet runt.

Måltider

I huset har vi en restaurang där det serveras god mat lagad från grunden, och där en kostsamordnare planerar varierade och uppskattade menyer.

Aktiviteter

Vi erbjuder de boende att delta i ett stort utbud av aktiviteter inom kultur, historia, våffelutflykter med mera. Våra boende erbjuds också att delta i gemenskapen i Tillberga, till exempel via olika lokala arrangemang och samarbetsprojekt. Vi ingår även i en lokal samverkan med PRO, hembygdsföreningen, kyrkoförsamlingen där vi har gemensamma aktiviteter.

Hitta hit

Hitta hit

Kontakta oss

Parkgårdens äldreboende

Besöksadress: Kvistbergavägen 10C

Postadress: Kvistbergavägen 10C 722 33 Västerås

Telefonnummer 021- 81 65 20, Verksamhetschef: 021-81 65 17

kristina.hedmanlundgren@tillbergags.nu