Visa sökformulär

Oxbackens servicehus

Oxbackens servicehus ligger i de centrala delarna av Västerås. På 10 minuter promenerar du till Västerås centrum.

På grund av corona-pandemin har vi anpassat verksamheten mötesplats och restaurang. Kontakta servicehuset för att höra vad det innebär för dig.

Hitta hit

Hitta hit

Kontakta oss

Oxbackens servicehus

Vill du jobba hos oss? Våra lediga tjänster hittar du på sidan Lediga jobb . Besöksadress: Oxbacksgatan 5

Postadress: Vård- och omsorgsförvaltningen, Oxbackens servicehus, 721 87 Västerås

Telefonnummer: 021-39 25 60 Enhetschef 021-39 25 61 Restaurang 021-39 01 91

Om Oxbackens servicehus

Typ: Servicehus

Organisationsform: Kommunal

Utförare: Västerås stad

Servicehus nära centrum och natur

Oxbackens servicehus har 102 lägenheter. Varje lägenhet är utrustad med ett trygghetslarm så att du kan komma i kontakt med personal dygnet runt. I närområdet finns Oxbackens centrum med livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, kyrka, kemtvätt och flera restauranger. Djäkneberget är ett naturskönt parkområde som finns nära servicehuset. Där kan man ta promenader, fika och se barn leka.

Restaurang och mötesplats

I servicehuset finns en restaurang som är öppen året om och där all mat tillagas. Oxbackens mötesplats är öppen för alla och erbjuder samvaro, friskvård och diverse aktiviteter. Där har vi även ett närståendecentrum som riktar sig till dig som vårdar någon närstående.

Planering och behandling

Alla boende på servicehuset har en kontaktman (undersköterska/vårdbiträde). Som boende har du också en planeringsansvarig sjuksköterska samt en planeringsansvarig sjukgymnast och arbetsterapeut för att vi på ett bra sätt ska kunna planera för och tillgodose dina behov av medicinska och rehabiliterande insatser.