Visa sökformulär

Älskade förbannade tonåring

Utbildningen vänder sig till dig som har barn i åldern 13-18 år. Fokus är vardagssituationer som de flesta tonårsföräldrar känner igen.

Om verksamheten

Älskade förbannade tonåring är en gratis föräldrautbildning för dig som har barn i åldern 13-18 år. Under fyra träffar går vi igenom olika vardagssituationer som de flesta tonårsföräldrar kan känna igen. Det kan vara "tonåringen pratar inte längre med mig, hjälper inte till hemma, bråkar med sina syskon och vill helst bara vara med sina kompisar".

På träffarna

Vi träffas fyra gånger, två timmar per gång. Vi ägnar tiden åt gruppdiskussioner under ledning av en handledare. Inför första träffen skickar vi hem boken, Älskade förbannade tonåring, till dig som förberedelse. Du kommer efter varje gång att få hemuppgifter i form av praktiska övningar.

Varje gång vi ses utgår vi från ett tema. Dessa är:

 • Grupptryck
 • Jag - budskap
 • Att hålla reda på sin tonåring
 • Att vara uppmärksam på sig själv

Anmäl dig till höstens kursstart 2020

 • Älskade förbannade tonåring
  Under våren rekryterar vi deltagare till kursen Älskade Förbannade Tonåring för att kunna starta den höstterminen 2020. En kurs kan startas tidigare om gruppen har tillräckligt många deltagare.
  För anmälan och frågor kontakta:
  Mona Al Khoury 021-39 34 12 eller 0765 69 35 30 mona.al.khoury[at]vasteras.se
  Eva Kojhasarle 021-39 84 25 eller 0765 69 21 48 evoun.kojhasarle[at]vasteras.se

Hör gärna av dig om kursen redan har startat och du är intresserad av att delta i kommande kurser, eller få information om alternativ.
 

Det här händer i Västerås

Nytt i Västerås

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?