Visa sökformulär

Älskade förbannade tonåring

Utbildningen vänder sig till dig som har barn i åldern 13-18 år. Fokus är vardagssituationer som de flesta tonårsföräldrar känner igen.

Om verksamheten

Älskade förbannade tonåring är en gratis föräldrautbildning för dig som har barn i åldern 13-18 år. Under fyra träffar går vi igenom olika vardagssituationer som de flesta tonårsföräldrar kan känna igen. Det kan vara "tonåringen pratar inte längre med mig, hjälper inte till hemma, bråkar med sina syskon och vill helst bara vara med sina kompisar".

På träffarna

Vi träffas fyra gånger, två timmar per gång. Vi ägnar tiden åt gruppdiskussioner under ledning av en handledare. Inför första träffen skickar vi hem boken, Älskade förbannade tonåring, till dig som förberedelse. Du kommer efter varje gång att få hemuppgifter i form av praktiska övningar.

Varje gång vi ses utgår vi från ett tema. Dessa är:

 • Grupptryck
 • Jag - budskap
 • Att hålla reda på sin tonåring
 • Att vara uppmärksam på sig själv

Anmäl dig till en kurs

På grund av corona pandemin och de skärpta restriktionerna som har införts i länet för att hindra smittspridning, måste vi tyvärr avbryta våra kurser. I väntan på att starta dem igen kan vi erbjuda annat stöd. Är du intresserad av att veta mer om vad vi kan erbjuda dig är du välkommen att kontakta:

 • Älskade förbannade tonåring

Mona Al Khoury 021-39 34 12 eller 0765 69 35 30 mona.al.khoury[at]vasteras.se
Eva Kojhasarle 021-39 84 25 eller 0765 69 21 48 evoun.kojhasarle[at]vasteras.se


Hör gärna av dig om du är intresserad av att delta i kommande kurser eller, få information om alternativ.
 

Det här händer i Västerås

 • Arkeologidagen på Anundshög

  En heldag för hela familjen. Med stridsuppvisning av Stockholms Fria Vikingar, arkeologiutgrävning för barnen och mycket annat.

 • Pettersbergsdagen

  Pettersbergsdagen är en stadsdelsfest för hela familjen arrangerat av olika verksamheter och föreningar verksamma på Pettersberg. Kom och ha skoj tillsammans. Ta med vänner och familj!

Nytt i Västerås

 • De fick elitidrottsstipendiet för 2021

  Västerås stad delar varje år ut stipendier till elitidrottare i Västerås. Det är idrottsföreningar i Västerås som kan nominera elitidrottare till stipendiet. För att få stipendiet behöver idrottaren u...

 • Idag öppnar Aspvretsgatans lekplats!

  Under hösten har vi renoverat Aspvretsgatans lekplats. Den finns vid Bergslagsparken på Gideonsberg. Nu är den klar med nya sittbänkar, ny belysning och spännande lekutrustning.