Visa sökformulär

Älskade förbannade tonåring

Utbildningen vänder sig till dig som har barn i åldern 13-18 år. Fokus är vardagssituationer som de flesta tonårsföräldrar känner igen.

Om verksamheten

Älskade förbannade tonåring är en gratis föräldrautbildning för dig som har barn i åldern 13-18 år. Under fyra träffar går vi igenom olika vardagssituationer som de flesta tonårsföräldrar kan känna igen. Det kan vara "tonåringen pratar inte längre med mig, hjälper inte till hemma, bråkar med sina syskon och vill helst bara vara med sina kompisar".

På träffarna

Vi träffas fyra gånger, två timmar per gång. Vi ägnar tiden åt gruppdiskussioner under ledning av en handledare. Inför första träffen skickar vi hem boken, Älskade förbannade tonåring, till dig som förberedelse. Du kommer efter varje gång att få hemuppgifter i form av praktiska övningar.

Varje gång vi ses utgår vi från ett tema. Dessa är:

 • Grupptryck
 • Jag - budskap
 • Att hålla reda på sin tonåring
 • Att vara uppmärksam på sig själv

Anmäl dig till höstens kursstart 2020

På grund av Corona pandemin kan vi tyvärr inte ange ett startdatum för höstens kurs ännu. I väntan på detta kan vi erbjuda annat
stöd. Är du intresserad av att veta mer om vad vi kan erbjuda dig och, eller vill anmäla dig till kursen är du välkommen att kontakta:

 • Älskade förbannade tonåring
  Mona Al Khoury 021-39 34 12 eller 0765 69 35 30 mona.al.khoury[at]vasteras.se
  Eva Kojhasarle 021-39 84 25 eller 0765 69 21 48 evoun.kojhasarle[at]vasteras.se

Hör gärna av dig om kursen redan har startat och du är intresserad av att delta i kommande kurser.
 

Det här händer i Västerås

 • Arkeologidagen på Anundshög

  En heldag för hela familjen. Med stridsuppvisning av Stockholms Fria Vikingar, arkeologiutgrävning för barnen och mycket annat.

 • Pettersbergsdagen

  Pettersbergsdagen är en stadsdelsfest för hela familjen arrangerat av olika verksamheter och föreningar verksamma på Pettersberg. Kom och ha skoj tillsammans. Ta med vänner och familj!

Nytt i Västerås

 • Markarbete möjliggör markvärme på Stora Torget

  Från och med den 28 september kommer vi att gräva vid Östra Kyrkogatan. Västerås stad och Mälarenergi förbereder ledningsdragningar för att möjliggöra för markvärme på Stora Torget.

 • Besöksförbudet hävt – så här arbetar vi nu

  Från 1 oktober finns det möjlighet att göra besök hos anhöriga inom äldreomsorgen igen. Vi förstår att många ser fram emot det och undrar hur det ska gå till. Vi har i dagarna fått rekommendationer fr...

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?