Visa sökformulär

Älskade förbannade tonåring

Utbildningen vänder sig till dig som har barn i åldern 13-18 år. Fokus är vardagssituationer som de flesta tonårsföräldrar känner igen.

Om verksamheten

Älskade förbannade tonåring är en gratis föräldrautbildning för dig som har barn i åldern 13-18 år. Under fyra träffar går vi igenom olika vardagssituationer som de flesta tonårsföräldrar kan känna igen. Det kan vara "tonåringen pratar inte längre med mig, hjälper inte till hemma, bråkar med sina syskon och vill helst bara vara med sina kompisar".

På träffarna

Vi träffas fyra gånger, två timmar per gång. Vi ägnar tiden åt gruppdiskussioner under ledning av en handledare. Inför första träffen skickar vi hem boken, Älskade förbannade tonåring, till dig som förberedelse. Du kommer efter varje gång att få hemuppgifter i form av praktiska övningar.

Varje gång vi ses utgår vi från ett tema. Dessa är:

 • Grupptryck
 • Jag - budskap
 • Att hålla reda på sin tonåring
 • Att vara uppmärksam på sig själv

Anmäl dig till höstens kursstart 2019

 • Älskade förbannade tonåring
  Tid: 23 september-4 november 2019, återträff 27 januari 2020. Måndagar varannan vecka, kvällstid klockan 17.30-20.00.
  Plats: Önsta familjecentrum
  För anmälan och frågor kontakta:
  Mona Al Khoury 021-39 34 12 eller 0765 69 35 30 mona.al.khoury[at]vasteras.se
  Eva Kojhasarle 021-39 84 25 eller 0765 69 21 48 evoun.kojhasarle[at]vasteras.se


Hör gärna av dig om kursen redan har startat och du är intresserad av att delta i kommande kurser, eller få information om alternativ.
 

Det här händer i Västerås

 • Dialog med boende på Hammarby

  Under samrådstiden i januari och februari i år fick Stadsbyggnadsförvaltningen in flera synpunkter på detaljplaneförslaget. Många hade frågor och synpunkter och därför vill Stadsbyggnadsförvaltningen ...

 • Dialogmöte med närboende vid Hammarby

  Under samrådstiden i januari och februari i år fick Stadsbyggnadsförvaltningen in flera synpunkter på detaljplaneförslaget. Många hade frågor och synpunkter och därför vill Stadsbyggnadsförvaltningen ...

Nytt i Västerås

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?