Visa sökformulär

BiFF

BiFF vänder sig till dig som är förälder och har separerat från din partner. BiFF är en förkortning av Barn i Föräldrars Fokus.

BiFF är en utbildning för föräldrar med fokus på hur barn påverkas efter föräldrars separation och hur man som förälder kan stötta sitt barn. Du får tillsammans med föräldrar i liknande situation ta del av kunskap om barns behov vid föräldrars separation och få möjlighet till diskussion.

Exempel på frågor som tas upp är:     

  • Barns behov och situation i konflikter 
  • Barns rättigheter
  • Kommunikation mellan föräldrar

Kortfakta om utbildningen

  • Utbildningen vänder sig till föräldrar i Västerås, Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.
  • Utbildningen är frivillig och kostnadsfri, fika ingår och inget dokumenteras.
  • Utbildningen består av högst 8 deltagare.
  • Träffarna kommer att ske under två timmar vid tre tillfällen, dagtid eller kvällstid.

Kommande kursstarter

Två kurser är hittills inplanerade efter årsskiftet, varav den ena kommer att hållas digitalt och den andra på plats.

Den första kursen är inplanerad tisdagarna den 18 och 25 januari samt den 1 februari 2022 mellan kl. 14:00 och 16:00 med Lotta Berg Kolsmyr och Kristina Ankarswed som ledare. Denna utbildning kommer att hållas digitalt via Teams.

Den andra kursen är inplanerad måndagarna den 25 april samt den 2 och 9 maj mellan kl. 16:00 och 18:00 med Yvonne Hjulström och Katarina Hell som ledare. Denna utbildning kommer att hållas på Sigurdsgatan 23 i Västerås.

Information om nya utbildningstillfällen läggs successivt ut varefter datumen är klara och anmälningar tas emot löpande, se nedan.

Meddela gärna i anmälan om du föredrar en utbildning som genomförs på plats eller digitalt. Det är inte säkert vi kan möta upp din önskan, däremot kan vi få en uppfattning om hur vi ska lägga upp våra utbildningstillfällen framåt i tiden.

Anmälan

För mer information och anmälan kontakta Katarina Hell.
Telefon: 021-39 20 07
e-post: katarina.hell[at]vasteras.se

Välkommen att höra av dig!

Text