Cokillen

Arbeta med skapande i en kreativ miljö!

Cokillen är en verksamhet som skapar konsthantverk. Här kan du uttrycka dig på många olika sätt genom skapande aktiviteter. Vi tillverkar saker för utställning eller säljer våra alster på marknader.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • arbeta med ull, garner, tyg, keramik samt olika naturmaterial
  • dagliga promenader i ur och skur, friskvård med lättare gympapass, sång, läsgrupp samt taktil massage.
  • olika aktiviteter och avkoppling på uteplatsen

Arbetshandledare från Daglig verksamhet finns med och stöttar dig så att du får arbetsuppgifter efter dina förutsättningar och kan utvecklas.

En person syr på en symaskin.

Cokillen är en aktivitetsgrupp

Aktivitetsgrupp passar dig som uppskattar aktiviteter och upplevelser som utgår från dina behov. Det finns arbetshandledare som stöttar dig för att du ska kunna utvecklas och få en meningsfull dag.

Om du har behov av en tydlig struktur och en anpassad kommunikation så stödjer och assisterar vi dig med det. Vi anpassar aktiviteter så de passar dig och vårt mål är att du ska må bra och öka din självständighet. Aktivitetsgrupperna erbjuder en meningsfull verksamhet med utveckling, trygghet, gemenskap och stimulans.

Vi har drygt 20 aktivitetsgrupper med olika inriktningar. Det kan vara allt från skapande, teater, loppis och demontering till sinnesstimulering och taktila upplevelser.

En person som bakar.  

Cokillen

Typ: Daglig verksamhet LSS

Utförare: Västerås Stad

Adress: Kokillgatan 3

Telefonnummer: 021-39 84 86

@vasteras.se

Hitta hit

Busslinje: 1
Närmaste hållplats: Stångjärnsgatan