Visa sökformulär

Klockartorpet

Strukturerad miljö, friskvård och anpassade aktiviteter!

Klockartorpet vänder sig till personer med autism med ett omfattande behov av struktur och tydlighet. Vi stödjer och assisterar dig i det du vill och behöver för att må bra och öka din självständighet med aktiviteter som passar dig. Vi ägnar oss åt avslappning och fysisk aktivitet samt skapande aktiviteter.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • promenera, cykla, spela innebandy eller ha gympa
  • skapa genom att måla eller pyssla
  • delta i sång, musik och dans
  • köksaktiviteter som att baka
  • besöka biblioteket där du kan låna böcker och lyssna på musik
  • använda dator och surfplatta

Arbetshandledare från Daglig verksamhet finns med och stöttar dig så att du får arbetsuppgifter efter dina förutsättningar och kan utvecklas.

Klockartorpet är en aktivitetsgrupp

Aktivitetsgrupp
passar dig som uppskattar aktiviteter och upplevelser som utgår från dina behov. Det finns arbetshandledare som stöttar dig för att du ska kunna utvecklas och få en meningsfull dag.

Om du har behov av en tydlig struktur och en anpassad kommunikation så stödjer och assisterar vi dig med det. Vi anpassar aktiviteter så de passar dig och vårt mål är att du ska må bra och öka din självständighet. Aktivitetsgrupperna erbjuder en meningsfull verksamhet med utveckling, trygghet, gemenskap och stimulans.

Vi har drygt 20 aktivitetsgrupper med olika inriktningar. Det kan vara allt från skapande, teater, loppis och demontering till sinnesstimulering och taktila upplevelser.

Klockartorpet

Typ: Daglig verksamhet LSS

Utförare: Västerås Stad

Adress: Klockartorpsgatan 32

Telefonnummer: 021 - 39 23 49

Hitta hit

Busslinje: 5
Närmaste hållplats: Klockartorpet