KonstVerket

Uttryck dig via olika typer av skapande!

KonstVerket är en verksamhet som arbetar med skapande i olika former. Med hjälp av lekar och rollspel jobbar vi tillsammans i grupp för att ha roligt och lära oss förstå varandra bättre. Vårt mål är att ha en konstutställning varje år där vi visar upp våra alster.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • kommunicera genom bild, ord, drama, dans och musik
  • arbeta i grupp eller individuellt
  • arbeta efter teman som vi väljer gemensamt, exempelvis kärlek eller universum

Arbetshandledare från Daglig verksamhet finns med och stöttar dig så att du får arbetsuppgifter efter dina förutsättningar och kan utvecklas.

Bord och stolar i solen med tyg med mönster i bakgrunden. 

KonstVerket är en aktivitetsgrupp

Aktivitetsgrupp passar dig som uppskattar aktiviteter och upplevelser som utgår från dina behov. Det finns arbetshandledare som stöttar dig för att du ska kunna utvecklas och få en meningsfull dag.

Om du har behov av en tydlig struktur och en anpassad kommunikation så stödjer och assisterar vi dig med det. Vi anpassar aktiviteter så de passar dig och vårt mål är att du ska må bra och öka din självständighet. Aktivitetsgrupperna erbjuder en meningsfull verksamhet med utveckling, trygghet, gemenskap och stimulans.

Vi har drygt 20 aktivitetsgrupper med olika inriktningar. Det kan vara allt från skapande, teater, loppis och demontering till sinnesstimulering och taktila upplevelser.

Person sitter vid ett bord och målar. 

KonstVerket

Typ: Daglig verksamhet LSS

Utförare: Västerås Stad

Adress: Rosenfinksgatan 6

Telefonnummer: 021 - 39 84 72

@vasteras.se

Hitta hit

Busslinje: 3
Närmaste hållplats: Fredriksberg