Mistelboden

Låt din kreativitet komma fram!

På Mistelboden arbetar vi med att skapa i textil genom att sy och brodera. Hos oss kan du skapa i naturmaterial som ull, lin och bomull och arbeta med olika tekniker. Vi arbetar mest enskilt vid arbetsbänkar. Vi har en butik där vi säljer det vi skapar och ibland finns vi även med på marknader.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • brodera, screentryck och måleri
  • utföra kökssysslor som att baka, diska och sopsortera
  • ibland gör vi besök på bibliotek eller utställningar för att få inspiration till vårt arbete

Arbetshandledare från Daglig verksamhet finns med och stöttar dig så att du får arbetsuppgifter efter dina förutsättningar och kan utvecklas.

Kuddar och andra alster på hyllor. 

Mistelboden är en aktivitetsgrupp

Aktivitetsgrupp passar dig som uppskattar aktiviteter och upplevelser som utgår från dina behov. Det finns arbetshandledare som stöttar dig för att du ska kunna utvecklas och få en meningsfull dag.

Om du har behov av en tydlig struktur och en anpassad kommunikation så stödjer och assisterar vi dig med det. Vi anpassar aktiviteter så de passar dig och vårt mål är att du ska må bra och öka din självständighet. Aktivitetsgrupperna erbjuder en meningsfull verksamhet med utveckling, trygghet, gemenskap och stimulans.

Vi har drygt 20 aktivitetsgrupper med olika inriktningar. Det kan vara allt från skapande, teater, loppis och demontering till sinnesstimulering och taktila upplevelser.

En person broderar. 

Mistelboden

Typ: Daglig verksamhet LSS

Utförare: Västerås Stad

Adress: Ringduvegatan 1

Telefonnummer: 021 - 39 83 88

@vasteras.se

Hitta hit

Busslinje: 3
Närmaste hållplats: Ringduvegatan