Sigurdsgatan

Må bra och utvecklas hos oss!

På Sigurdsgatan har vi fokus på arbetslivsinriktade aktiviteter men också på hälsa, personlig utveckling och skapande. Vi arbetar och inspirerar till en hälsosam livsstil. Detta gör vi genom promenader, diskussioner om kost, avslappnings- och rörelseövningar. Vi samarbetar med företag och hjälper dem med olika arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • köra bud till Daglig verksamhets övriga grupper
  • arbeta på Stadshusets valkansli med att sortera kontorsmateriel och inventera med mera
  • skapa i vår ateljé genom individuella eller gemensamma projekt

Arbetshandledare från Daglig verksamhet finns med och stöttar dig så att du får arbetsuppgifter efter dina förutsättningar och kan utvecklas.

Person sitter vid ett bord och gör en pärlplatta. 

Sigurdsgatan är en aktivitetsgrupp

Aktivitetsgrupp passar dig som uppskattar aktiviteter och upplevelser som utgår från dina behov. Det finns arbetshandledare som stöttar dig för att du ska kunna utvecklas och få en meningsfull dag.

Om du har behov av en tydlig struktur och en anpassad kommunikation så stödjer och assisterar vi dig med det. Vi anpassar aktiviteter så de passar dig och vårt mål är att du ska må bra och öka din självständighet. Aktivitetsgrupperna erbjuder en meningsfull verksamhet med utveckling, trygghet, gemenskap och stimulans.

Vi har drygt 20 aktivitetsgrupper med olika inriktningar. Det kan vara allt från skapande, teater, loppis och demontering till sinnesstimulering och taktila upplevelser.

Person står vid en minibuss som har bagageluckan öppen.

Sigurdsgatan

Typ: Daglig verksamhet LSS

Utförare: Västerås Stad

Adress: Sigurdsgatan 7D

Telefonnummer: 021 - 39 25 91

@vasteras.se

Hitta hit

Busslinje: Alla
Närmaste hållplats: Centralen