Integritetspolicy för SM-veckan

Västerås stad värnar om din personliga integritet. Här följer ett förtydligande om vad som gäller för SM-veckans nyhetsbrev.

Om SM-veckans nyhetsbrev

SM-veckans nyhetsbrev skickas till dig som är angiven i den tekniska specifikationen som arrangör för någon av tävlingarna under SM-veckan, eller som har anmält att du vill ha nyhetsbrevet. Den lagliga grunden för denna behandling är särskilt allmänt intresse.

Hur vi behandlar dina personuppgifter

Syftet med behandlingen av dina personuppgifter, i det här fallet din e-postadress, är att kunna skicka ut nyhetsbrevet som innehåller viktig information som du som arrangör behöver känna till. Personuppgiftsansvarig nämnd är nämnden för idrott, fritid och förebyggande.

Västerås stad lagrar din e-postadress hos tjänsteleverantören Paloma. De i sin tur agerar personuppgiftsbiträde åt Västerås stad och har sina servrar placerade i Sverige. Din e-postadress kommer inte att lämnas ut till någon annan.

Har du frågor eller synpunkter om personuppgiftshanteringen kan du alltid kontakta Västerås stads dataskyddsombud: dataskyddsombud@vasteras.se

Du kan även läsa mer om hur Västerås stad hanterar personuppgifter på Västerås stads webbplats: www.vasteras.se/personuppgifter

Du kan när som helst välja att avregistrera dig från framtida utskick via en tydlig länk sist i varje nyhetsbrev. Då tas du omedelbart bort från sändlistan.

Vi kommer att ta bort samtliga personuppgifter ur systemet då SM-veckan är genomförd och utvärderad, detta kommer att ske under 2024.

Västerås 2024 - SM-veckan - Riksidrottsförbundet