Visa sökformulär

Boka lokal, hur går det till?

För vem

Vem kan boka?

Kultur- idrotts- och fritidsförvaltningen hyr ut idrottsanläggningar som Västerås stad ansvarar för. De kan bokas både föreningar, företag och privatpersoner. Föreningar har företräde. Vi hyr vi inte ut fristående skolors lokaler eller industri- och lagerlokaler.

Så här gör du

Hur går det till?

Sök lediga tider i vårt system Interbook.länk till annan webbplats

Är du privatperson kan du boka direkt utan inloggning. Är du en förening behöver du inloggningsuppgifter för att få föreningspriser.

skicka in din bokningsförfrågan. vi behandlar din ansökan inom två arbetsdagar

du betalar mot faktura i efterskott

I vårt bokningssystem Interbook ser du vilka anläggningar som går att boka, vilka tider som är lediga och vad det kostar. Där får du också mer information om varje anläggning. Vi behandlar din ansökan så snart vi kan, men normalt inom två arbetsdagar. Du som är bokningsansvarig i en förening behöver användarnamn och lösenord för att kunna boka och få föreningspriser. Du som är privatperson behöver inte logga in i Interbook utan går direkt till rubriken Sök lediga tider. Du betalar mot faktura i efterskott.
Länk till vårt bokningssystem Interbooklänk till annan webbplats

Kontakta oss

Branko Pemac

Uthyrningssamordnare, ansvarar för uthyrning av idrottshallar och stora gymnastiksalar. Bokning av sovsalar vid cuper och andra arrangemang.

Telefon: 021-39 10 75

Jens Persson

Uthyrningssamordnare. Kontakta mig om du vill hyra idrottsanläggningar för fotboll, bandy och ishockey.

Telefon: 021-39 12 43

Eva Vestlund

Uthyrningssamordnare, kontakta mig för båtplats i fritidsbåtshamnarna. Administrativ samordnare för föreningsstöd idrott.

Telefon: 021-39 10 53

Det här händer i Västerås

 • Invigning av gångstråket vid Stadsträdgården

  Nu har vi gjort det möjligt att komma närmare Mälarstranden. Sitta ner en stund, koppla av och njuta av utsikten, grilla på anvisad grillplats, få en naturupplevelse, iaktta fågellivet – det är precis...

Nytt i Västerås

 • Fem lekplatser byggs om i år

  Varje år bygger vi om och renoverar gamla och utslitna lekplatser i Västerås. I år bygger vi om fem stycken.

 • Byggstart Bäckby bussgata

  Den här veckan började Västerås stad att bygga en tillfällig gata mellan parkeringen vid Bäckby centrum, snett över fotbollsplanen och bort till Välljärnsgatan. Gatan byggs för att busstrafiken ska k...

 • Nu börjar vi bygga på Bäckby

  I vårt arbete med utveckling av Bäckby har vi stött på kommentarer om att utvecklingen går så långsamt. Det var då det, nu kommer det att gå undan.

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?