Förskola och skola

Välkommen att ta del av information om förskola, fritidshem, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning i Västerås.
Lekande barn

Ändrade rutiner för förskola och pedagogisk omsorg

Från 1 januari 2015 gäller ändrade rutiner för kö och erbjudande av plats i förskola och pedagogisk omsorg (dagbarnvårdare) i Västerås.

Jul- och nyårstider på öppna förskolor

Öppna förskolorna laddar om inför en ny termin. Här hittar du information om öppettider under jul och nyår.
Julgran

Jul- och nyårsstängt på Vuxenutbildningscentrum

Från fredag 19 december till och med tisdag 6 januari är Vuxenutbildningscentrum stängt. Välkommen åter onsdag 7 januari!

Ung och mår dåligt

Mår du dåligt? Eller mår ditt barn dåligt? Här hittar du information om den hjälp, stöd och vård som samhället erbjuder barn och ungdomar som mår dåligt.
Tjej i vuxenutbildning

Sista ansökningsdag för kursstarter i mars

Vill du söka till kommunal vuxenutbildning och allmänna ämnen? Nästa sökbara start är 16 mars och sista ansökningsdag är 15 januari.
Nyheter
2014-12-18
Rudbeckianska gymnasiet har gått till semifinal i kategorin Bästa Matglädjeskola i tävlingen Arla Guldko 2015. Bland de tio semifinalisterna från hela Sverige korar juryn tre finalister. Vilka det blir offentliggörs 23 januari.
Kalender
2014-12-19 till 2015-01-06
Vuxenutbildningscentrum, Kopparbergsvägen 6 i Melkerhuset
Från fredag den 19 december till och med tisdag den 6 januari är Vuxenutbildningscentrum stängt. Välkommen åter onsdag den 7 januari!