Förskola och skola

Välkommen att ta del av information om förskola, fritidshem, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning i Västerås.
Tjej som studerar

Ansökan till vuxenutbildning 2015

Vuxenutbildningen i Västerås har gjort en ny upphandling av utbildning. Den 6 oktober kommer de skolor som erbjuder utbildningar från januari 2015 att presenteras. Under perioden 6 oktober till och med 6 november kan du lämna in din ansökan för kursstarter i januari.
Ungdomsdialogs logotyp

Ökad dialog mellan ungdomar och politiker

Du som är ung ska känna att du har inflytande i de politiska beslut som tas i Västerås stad. Är du mellan 12 och 20 år och vill vara med och påverka politiken? Kontakta oss som arbetar med Ungdomsdialog. Vi vill veta vad du tycker!
Höstlovstips

Höstlovstips för alla barn

Här finns massor av tips för alla barn som vill hitta på något roligt under höstlovet.
Kontaktcenters personal

Kontaktcenter svarar på frågor om förskola och skola

Västerås stads Kontaktcenter svarar på frågor kring förskola och skola, till exempel behov och placering i förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg, skolskjuts samt för övergripande information om förskola och skola.
Flicka med böcker

Läskampen 2014

Rekordhögt intresse för årets Läskamp där klasser i Västerås grundskolor tävlar mot varandra för att se vem som läser mest.
Kalender
Höstlöv
2014-10-27 till 2014-10-31
Västerås skolor har höstlov vecka 44, den 27-31 oktober.