Förskola och skola

Välkommen att ta del av information om förskola, fritidshem, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning i Västerås.

Fripunkt - Här hittar du din fritidsgård Symbol för länk till extern webbplats

Häng med fritidsgårdarna i sommar. På fripunkt.se och facebook kan du följa vad som händer på de olika gårdarna och vilka öppettider som gäller.

Try IT IDA - Sommaraktiviteter för 10-15-åringar

Även i sommar anordnas Try It IDA för stadens 10-15-åriga ungdomar. Vill du prova på olika idrotter eller kulturaktiviteter kan detta intressera dig.
Vit blomma, fotograf Clifford Shirley

Sommarstängt på Vuxenutbildningscentrum

Vuxenutbildningscentrum har sommarstängt från måndag den 21 juli till och med fredag den 1 augusti. Välkommen åter måndag den 4 augusti!

Lajv på Östra Holmen 2014

Tillsammans med Lajvverkstaden arrangerar Västerås fritidsgårdar daglajv, helt gratis och utan förberedelser för ungdomar i åldern 11-17 år.

Ung och mår dåligt

Mår du dåligt? Eller mår ditt barn dåligt? Här hittar du information om den hjälp, stöd och vård som samhället erbjuder barn och ungdomar som mår dåligt.
Nyheter
2014-06-18
Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden har fattat beslut om att permanenta projektet Romane Droma. Syftet med projektet har varit att integrera romer i det svenska samhället och förbereda romer för arbete på den svenska arbetsmarknaden.
Kalender
2014-07-21 till 2014-08-01
Vuxenutbildningscentrum, Kopparbergsvägen 6 i Melkerhuset
Från måndag den 21 juli till och med fredag den 1 augusti är det sommarstängt på Vuxenutbildningscentrum. Välkommen åter måndag den 4 augusti!