Malmabergs mötesplats

Välkommen till Malmabergs mötesplats, en öppen samlingspunkt för dig som är äldre. Här kan du delta i våra olika program eller bara komma för att fika eller träffa andra för en stund. Mötesplatserna finns i flera stadsdelar och ordnar aktiviteter varje månad som du kan ta del av.

Om Malmabergs mötesplats

Målgrupp: Äldre

Organisationsform: Kommunal

Utförare: Västerås stad Vård och Omsorg

Vill du träffa gamla och nya vänner? Då är du hjärtligt välkommen till någon av våra mötesplatser. Mötesplatserna är till för alla äldre och drivs tillsammans med olika föreningar och organisationer med verksamhet för alla intresserade. Det finns mötesplatser i alla stadsdelar, antingen i servicehusens lokaler eller i andra lokaler. Här kan du ta en kopp kaffe, läsa tidningen, umgås och koppla av med nya och gamla vänner.

Mötesplatserna ger också närstående en möjlighet att möta andra i samma situation och dela erfarenheter. Innehållet i mötesplatserna utvecklas efter besökarnas önskemål och engagemang, med bland annat musik, föredrag och andra evenemang.

Sommarprogram på mötesplatserna

Precis som förra sommaren bjuder Västerås stad på kultur för äldre. Flest föreställningar blir det på äldreboenden och servicehus i staden, men några blir också öppna för allmänheten, på de öppna mötesplatserna Bäckby, Malmaberg, Råby, Rönnby och Hjärtpunkt Skiljebo. Hela det programmet hittar du via länken nedan.

Kultur för äldre på mötesplatserna i sommar – hela programmet

Hitta hit

Hitta hit

Programmet uppdateras

Kontakta oss

Malmaberg

Mötesplats

Vill du jobba hos oss inom Vård och Omsorg? Våra lediga tjänster hittar du på sidan Lediga jobb.

Postadress: Vård och omsorgsförvaltningen Malmabergs mötesplats 721 87 Västerås

Besöksadress: Släggargatan 3

Telefon: 021-39 18 70 Enhetschef: 021-39 26 61

vof@vasteras.se