Om webbplatsen

Västeråsarnas webb

Vår webbplats är till för att du som invånare lätt ska kunna hitta den information och dom tjänster du söker. Webbplatsen ska också göra det lättare för dig att få insyn i stadens verksamhet. Du ska också få det enklare att påverka beslut som fattas och lättare att ni beslutsfattarna. Under 2014 gjordes vasteras.se om med fokus att förenkla din vardag. Det är stadsledningskontoret som har ansvaret för webbplatsen på uppdrag av kommunstyrelsen.

Vill du hjälpa oss göra webbplatsen bättre?

Då kan du anmäla dig till vår testgrupp. Det är bara en intresseanmälan och du kan själv avgöra om du vill vara med på användartesterna när vi hör av oss. Ett användartest är till för att utvärdera webbplatsen. Det gör vi genom att du som testar får några uppgifter att lösa. Sen diskuterar vi varför du gjorde vissa val och om webben klarade uppgifterna.

Lämna dina synpunkter och idéer

Vill du tycka till om webbplatsen kan du skriva ett mejl till kontaktcenter@vasteras.se eller ringa 021- 39 00 00. Du kan också lämna in dina synpunkter till oss via kommunens kontaktuppgifter, synpunkter och förslag eller e-förslag.

Läs mer om kommunens kontaktuppgifter.
Lämna dina synpunkter och förslag.
Läs mer om och lämna ett E-förslag.

Kontakta oss

Användartestare intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan genom att skicka ditt namn och dina kontaktuppgifter till oss. Skriv gärna lite om dig själv och vilken information på vasteras.se som intresserar dig. Om du blir utvald kontaktar vi dig med mer information.

Testerna kommer att ske i stadshuset.

webb@vasteras.se

Kontaktcenter

Kontaktcenter hjälper dig med alla dina kommunala frågor.

Besöksadress: Stadshusentrén, Fiskartorget
Öppettider: Vardagar klockan 08.00-16.30.

Via formulär: Kontaktformulär

Telefonnummer: 021-39 00 00

kontaktcenter@vasteras.se