Träffa oss i Projekt Mälarporten i Kraftsamlingskuren den 26 november!

I samverkan med Kraftsamling kommer vi från projekt Mälarporten finnas på plats i en Kraftsamlingskur i hörnet av Torggatan och Smedjegatan tisdag den 26/11 klockan 11.30–13.30 och kl.16.00–18.00.

  • På plats kan du ta del av senaste nytt om projekt Mälarporten och Västerås resecentrum. Representanter från projektgruppen finns på plats för att ge information om projektet.

 

  • Kolla resecentrum i appen. Upplev hur Västerås utvecklas med hjälp av augmented reality! Vi visar hur du kan används AR-appen Västerås utvecklas för att uppleva Västerås nya resecentrum redan nu.

 

  • Vilka favoritplatser vill du skapa i Mälarporten? Märk ut din nya favoritplats i vår nya stadsdel på vår karta över Mälarporten som finns på plats i kuren.

 

Nyhetsbild

Vi ses den 26 november, du är varmt välkommen att komma förbi!

Kraftsamling innebär att många människor, organisationer och företag genomför nu tillsammans en spännande kraftsamling för utvecklingen av centrala Västerås. Målet är att svara JA till ännu fler önskningar behov och drömmar. Det ska bli ett city som knyter ihop ett expanderande Västerås. Det ska bli mera harmoni, flyt och lätthet. Läs gärna mer om Kraftsamling på vasterascity.com/kraftsamling

Publicerad

Senast ändrad