Välkommen till teamet, fastighetsjurist Carolina!

Sedan mitten av augusti är Carolina Uttersköld en del av projektgruppen för Mälarporten. Hon är fastighetsjurist och ska arbeta med projektets juridiska frågeställningar kring mark, byggnader, avtal och överenskommelser.

– Jag sökte mig till projekt Mälarporten för att det är ett så stort, komplext och spännande stadsutvecklingsprojekt med väldigt höga ambitioner och mål. Ett riktigt drömprojekt som utvecklar en så intressant del av min hemstad, säger Carolina Uttersköld.

Med en bakgrund som advokat, fastighetsmäklare och fastighetsjurist blir hon ett viktigt tillskott i teamet när projektet nu går från utvecklingsfas över i genomförande.

 

Nyhetsbild

– Vi är så glada över att Carolina är på plats i team Mälarporten. Strukturplanen för hela områdets utveckling håller på att ta form och Carolinas kompetens är mycket viktig i den fas vi befinner oss i. Hon kommer att vara en nyckelperson i allt från dialog med fastighetsägare till tecknande av genomförandeavtal avseende allt från resecentrum till alla de bostadsprojekt Mälarporten rymmer, säger projektchef Sanna Edling.

Carolina vad ser du mest fram emot med ditt nya jobb?

– Det jag ser mest fram emot är att få djupdyka i projektet och få förståelse för hela komplexiteten av alla faktorer som ska tas hänsyn till i ett så här stort projekt. Jag ser fram emot att få hjälpa till med förhandlingar och avtalslösningar som underlättar för utvecklingen av projektet nu, men som också blir hållbara lösningar för framtiden, säger Carolina Uttersköld.

Vi välkomnar Carolina till teamet!

Publicerad

Senast ändrad