En positiv och nyfiken invånardialog i Sätra

Den 24 maj arrangerade Västerås stad en invånardialog vid soldattorpet i Sätra.

Ett 40-tal personer kom till dialogplatsen vid soldattorpet för att lämna sina synpunkter, åsikter och tankar om hur skogen kan användas. Invånardialogen gav också möjlighet att ställa frågor om Sätra som stadsdel.

- Invånardialogen är ett sätt för oss att lyssna in tankar och åsikter men också möta närboende och blivande Sätrabor för att svara på frågor om arbetet i Sätra, säger Ulf Edvardsson, projektchef.

Så arbetar vi vidare

Nu kommer alla tankar, åsikter och synpunkter sammanställas och tas med i fortsatt arbete i Sätra och dess grönområden.

Från invånardialogen den 24 maj. På bild: Ulf Edvardsson, Anne-Charlotte Boldrup, Pernilla Seger, Karin Spets och Jörgen Gustafsson.

Från invånardialogen den 24 maj. På bild: Ulf Edvardsson, Anne-Charlotte Boldrup, Pernilla Seger, Karin Spets och Jörgen Gustafsson.


Fyll i den digitala kartan

Har du kommit på flera saker som du vill berätta? Eller hade du inte möjlighet att vara på plats men vill lämna dina synpunkter? Lämna dina synpunkter via den digitala kartan.

Sätra - Dialogkarta (vasteras.se)

Prenumerera på Sätra-nyheter

Är du intresserad av utvecklingen av Sätra och vill få löpande information när det händer saker i projektet? Anmäl din e-postadress på webbsidan för ett utskick när vi publicerar en nyhet eller uppdatering på projektwebben.

#visesisätra

Publicerad

Senast ändrad