Visa sökformulär

Jobb och karriär

Välkommen till Västerås och Västmanlands största arbetsgivare. Här får du tillsammans med dina 10 000 kollegor inom 100 olika yrken jobba med det viktigaste – att få en hel stad att fungera. Här påverkar du nutid och framtid samtidigt som du gör skillnad i människors vardag. Vi ses i Västerås stad!

Här hittar du alla lediga jobb inom Västerås stad

Vi använder oss av rekryteringsverktyget Offentliga jobb där du behöver skapa ett konto för att söka en tjänst. Har du sökt tjänster tidigare kan du efter inloggning använda din tidigare ansökan.

Vill du endast skapa en CV-mall men inte söka jobb? Då kan du göra det via länken nedan. Du kommer då till Offentliga jobb där du loggar in eller skapar ett konto. Välj sedan att skapa ”en ny ansökan”. Ansökan blir då en CV-mall som du kan använda som grund nästa gång du vill söka en tjänst.

Här kan du skapa en CV-mall hos Offentliga jobb

länk till annan webbplats
Ser du inte listan kan du klicka här för att se den på Offentliga jobbs egen webbplats.länk till annan webbplats

Vikarie inom skola och utbildning

Vill du bli vikarie inom Västerås stads skolverksamheter?

Ta chansen att skapa kontakter, bygga nätverk och få arbetslivserfarenhet inom förskole-, grundskole- och gymnasieverksamheterna genom att bli vikarie hos oss.

Skicka mail till vikarieformedlingen.rekrytering@vasteras.se så hör vi av oss till dig med mer information.

Vikarie inom vård och omsorg

Arbetet hos oss innebär att vi utgår från den enskilde kundens behov och önskemål. Alla våra kunder behöver få stöd i större eller mindre utsträckning för att få sin vardag att fungera. Arbetet innehåller generellt fysiska arbetsmoment.

Grundkrav för att kunna arbeta hos oss

 • Du behöver vara 18år eller äldre.
 • Kunna förstå svenska i tal och skrift.
 • Kunna använda dator och mobiltelefon.

Gör din intresseanmälan här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Vi sparar din intresseanmälan i sex månader och läser inkomna intresseanmälningar kontinuerligt.

Vid övriga frågor kontakta rekrytering.vvo@vasteras.se så svarar vi så snart vi kan.

Kontakta oss

Rekryteringscenter

Rekryteringscenter

Munkgatan 9A, 722 12 Västerås

021-39 00 00

Det här händer i Västerås

 • Första spadtaget för faunapassagen

  Nu börjar arbetet med att bygga en passage för fiskar och andra vattenlevande djur förbi Turbinbron. Onsdagen den 5 september inleds arbetet officiellt med en liten invigning där bland annat landshövding Minoo Akhtarzand, tekniska nämndens ordförande Jazmin Pettersson och Mälarenergis styrelseordfö...

Nytt i Västerås

 • Västerås fixar foder

  Västerås stad hjälper djuren i torkan! Vi fick en fråga från en invånare som undrade om vi kan hjälpa till med att skänka foder till djur. Vi vill naturligtvis gärna hjälpa till och erbjuder därför bönder att klippa en del av stadens grönytor och använda gräset som foder.

 • Rekryteringsmässan - en chans till förändring

  Den 13 februari är det återigen dags för Rekryteringsmässan. För 16:e gången ordnas mässan som ger dig möjlighet att knyta kontakter, samla kunskap om den bransch du är intresserad av och kanske även hitta ett nytt jobb eller nya studievägar.

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?