Jobba med juridik, HR och ekonomi

Sjuksköterska i privata kläder

"Vi har en väldigt bra stämning och det är en bra känsla i korridoren där jag jobbar."


– Erik Nunez
HR-administratör

Om att hitta ett jobb som är både brett men också lite nördigt!

Här möter vi Erik Nunez som jobbar som HR-administratör på Rekrytering- och arbetsgivarvarumärkesenheten, ja det är ett långt namn.

Berätta, vad gör du om dagarna?
- Jag har ett väldigt brett uppdrag med både rekryteringsfrågor, statistik, kundkontakt, rekryteringar, frågor kring offentlighet och sekretess. Sen jobbar jag mycket med digitalisering och vårt rekryteringssystem Visma. Jag hade en del fördomar om att det skulle vara uråldrigt och stelt att jobba på ”kommunen” men som tur är överensstämde inte mina fördomar med verkligheten. Jag är beteendevetare i botten och ville jobba brett. Västerås stad är en stor arbetsgivare och det finns mycket roligt man kan jobba med här. Det finns också goda möjligheter att kunna utvecklas.

Till alla som tror att det är tråkigt på kommunen, vad vill du säga dem?
- Det roligaste med mitt jobb är frihet under ansvar och kombinationen att jobba med rekrytering men också med administration. Variationen av arbetsuppgifter tilltalar mig. Det är ett schysst ställe att jobba på. Vi har en väldigt bra stämning och det är en bra känsla i korridoren där jag jobbar. Det finns en trygghet och det är väldigt tillåtande.