Vill du hjälpa till att förbättra kommuners webbplatser?

Nu har du möjlighet att tycka till om hur information bör vara placerad för att vara lätt att hitta på kommunala webbplatser.

Västerås stad är en del av ett nätverk för digital inkludering. I nätverket ska vi ta fram en struktur för hur information på kommunala webbplatser bör organiseras. Syftet med denna struktur är att underlätta för dig som invånare att hitta det du söker på vår webbplats. Nu behöver vi din hjälp för att testa denna informationsstruktur.

En man som sitter utomhus en sommardag och surfar på en surfplatta.

Du kommer att få tio uppgifter. Uppgifterna består av att du får ange var du tycker att en viss information bör vara placerad i menystrukturen. Det finns inga rätt eller fel svar, och du får gärna lämna kommentarer när du är klar.

Till exempel kan det handla om att du ska hitta en passande plats för information om bygglov eller vilken sida du tror att du hittar närmaste återvinningscentral på.

Du gör testet i din egen takt, och det finns ingen tidsbegränsning. Dina svar kommer att vara anonyma.

Tack för att du tar dig tid att delta i testet. Dina svar är mycket värdefulla för oss och kommer att bidra till en förbättring av webbplatser för alla!

Testet är öppet till och med den 30 augusti.

Till test av informationsstrukturen

Publicerad

Senast ändrad