Glenn Nyberg är Årets medarbetare på vård och omsorgsförvaltningen

Glenn Nyberg, undersköterska på Södra Källtorps äldreboende, fick idag ta emot priset på äldrenämndens sammanträde.

Glenn med diplom och blommor i händerna

Under hösten har medarbetare kunnat nominera personer till priset och det kom in 43 olika nomineringar. En jury har gått igenom nomineringarna utifrån prisets kriterier och sedan utsett Glenn till vinnare.

Motivering:

”Glenn Nyberg är en eldsjäl inom äldreomsorgen. Med sitt genuina engagemang skapar han guldkant i varje äldres vardag och är en inspirerande ambassadör för sitt yrke. Glenn sprider arbetsglädje och lever upp till Västerås stads värdegrund "Alltid bästa möjliga möte".

- Det här är verkligen stort och ganska svårt att ta till sig! Fantastiskt roligt och uppskattat är det allt. Aktiviteter är något jag brinner för och att göra fantastiska insatser för de äldre är ovärderligt, säger Glenn Nyberg.

Priset delas ut till medarbetare som har visat på att genomföra särskilt goda insatser på arbetsplatsen för att förbättra vardagen för förvaltningens kunder och/eller kollegor, sprider arbetsglädje och inspirerar sina kollegor, är en god ambassadör för vård- och omsorgsyrket samt gjort insatser som kan direkt kopplas till Västerås stads värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”.

- Glenn är värd denna uppmärksamhet och det känns så kul att få dela ut priset för första gången och lyfta en av alla våra fantastiska medarbetare lite extra, säger Carina Lundmark Ågren, HR-chef.

Rekommenderade nyheter

    Sidan uppdaterades den