Visa sökformulär

Boka hall eller idrottsanläggning

För vem

Vem kan boka?

Kultur- idrotts- och fritidsförvaltningen hyr ut idrottsanläggningar som Västerås stad ansvarar för. De kan bokas både föreningar, företag och privatpersoner. Föreningar har företräde. Vi hyr vi inte ut fristående skolors lokaler eller industri- och lagerlokaler.

Så här gör du

Hur går det till?

Sök lediga tider i vårt system Interbook Go.

Bokningssystemet Interbook Golänk till annan webbplats

Är du privatperson kan du boka direkt utan inloggning. Är du en förening behöver du inloggningsuppgifter för att få föreningspriser.

Skicka in din bokningsförfrågan. Vi behandlar din ansökan inom två arbetsdagar.

Du betalar mot faktura i efterskott.

I vårt bokningssystem Interbook Go ser du vilka anläggningar som går att boka, vilka tider som är lediga och vad det kostar. Där får du också mer information om varje anläggning. Vi behandlar din ansökan så snart vi kan, men normalt inom två arbetsdagar. Du som är bokningsansvarig i en förening behöver användarnamn och lösenord för att kunna boka och få föreningspriser. Du som är privatperson behöver inte logga in i Interbook utan går direkt till rubriken Sök lediga tider. Du betalar mot faktura i efterskott.

Bokningssystemet Interbook Golänk till annan webbplats

Kontakta oss

Branko Pemac

Uthyrningssamordnare, ansvarar för uthyrning av idrottshallar och stora gymnastiksalar. Bokning av sovsalar vid cuper och andra arrangemang.

Telefonnummer: 021-39 10 75

E-post till kommunen betraktas normalt som en allmän handling enligt tryckfrihetsförordningen. Det innebär bland annat att den är offentlig och att allmänheten och massmedierna har rätt att ta del av innehållet. E-post till våra myndigheter registreras precis som vanlig post hos respektive myndighet. Därefter sänds den vidare till den enhet eller person som berörs.

Uppgifterna du fyller i här och sedan sänder in till oss kommer att skickas i okodad form över Internet.

Tänk på sekretessen; skicka aldrig konfidentiella uppgifter. I dessa fall ber vi dig kontakta oss på telefon.

Jens Persson

Uthyrningssamordnare. Kontakta mig om du vill hyra idrottsanläggningar för fotboll, bandy och ishockey.

Telefon: 021-39 12 43

Debug

Hjälpte informationen på denna sida dig?