Visa sökformulär

Boka hall eller idrottsanläggning

För vem

Vem kan boka?

Kultur- idrotts- och fritidsförvaltningen hyr ut idrottsanläggningar som Västerås stad ansvarar för. De kan bokas både föreningar, företag och privatpersoner. Föreningar har företräde. Vi hyr vi inte ut fristående skolors lokaler eller industri- och lagerlokaler.

Så här gör du

Hur går det till?

Sök lediga tider i vårt system Interbook Go.

Bokningssystemet Interbook Golänk till annan webbplats

Är du privatperson kan du boka direkt utan inloggning. Är du en förening behöver du inloggningsuppgifter för att få föreningspriser.

Skicka in din bokningsförfrågan. Vi behandlar din ansökan inom två arbetsdagar.

Du betalar mot faktura i efterskott.

I vårt bokningssystem Interbook Go ser du vilka anläggningar som går att boka, vilka tider som är lediga och vad det kostar. Där får du också mer information om varje anläggning. Vi behandlar din ansökan så snart vi kan, men normalt inom två arbetsdagar. Du som är bokningsansvarig i en förening behöver användarnamn och lösenord för att kunna boka och få föreningspriser. Du som är privatperson behöver inte logga in i Interbook utan går direkt till rubriken Sök lediga tider. Du betalar mot faktura i efterskott.

Bokningssystemet Interbook Golänk till annan webbplats

Kontakta oss

Branko Pemac

Uthyrningssamordnare, ansvarar för uthyrning av idrottshallar och stora gymnastiksalar. Bokning av sovsalar vid cuper och andra arrangemang.

Telefonnummer: 021-39 10 75

Jens Persson

Uthyrningssamordnare. Kontakta mig om du vill hyra idrottsanläggningar för fotboll, bandy och ishockey.

Telefon: 021-39 12 43

Debug

Tack för din återkoppling!