SM-veckan i Västerås 2024

Upplev spänningen när de bästa atleterna i 28 olika idrotter gör upp om SM-titlarna den 26–30 juni. Sommarens stora idrottsevenemang äger rum mitt i Västerås.

Under veckan kan du se tävlingar runt om i staden och vid Mälarens strand, upptäcka nya spännande idrotter och själv prova på roliga och inspirerande aktiviteter. Det mesta är gratis, lätt att ta sig till och alla är välkomna!

På den här webbplatsen kan du läsa mer om vad som kommer att hända under SM-veckan i Västerås och hur Västerås stad jobbar med evenemanget. Prenumerera gärna på uppdateringar genom att ange din mejladress i formuläret längst ner. Då får du ett mejl när vi gör större uppdateringar på sidan.

Vi är flera arrangörer som berättar om idrotterna och arrangemanget i våra olika kanaler. Det mesta publiceras även i evenemanget på Facebook. Följ det så får du koll på vad som händer.

Ladda ner SM-veckans app!

Evenemanget på Facebook

Kontaktpersoner för SM-veckan i Västerås

YouTube Visningbild
Bild på karta över SM-veckans evenemangsplacering

Karta över vilka idrotter som tävlar var. Klicka på bilden för att göra den större.

karta över sm-veckans områden vid Mälaren

Karta över vilka idrotter som tävlar var vid Mälaren. Klicka på bilden för att göra den större.

Bild av SJs logotyp

Boka tågbiljetter via SJ

Är du nyfiken på SM-veckan i Västerås men bor på annan ort? I samarbete med SJ kan du som vill besöka Västerås stad under SM-veckan nu beställa tågbiljetter direkt via vasteras.se.

Nyheter inför SM-veckan

 • 11 juni 2024

  Trafiken under SM-veckan

  Här kommer du att hitta all information om hur SM-veckans tävlingar påverkar trafiksituationen i centrala Västerås.

 • 13 maj 2024

  Ladda ner SM-veckans app!

  Nu är SM-veckans app uppdaterad med tävlingsprogrammet, information om alla idrotterna och en karta över de olika tävlingsplatserna för SM-veckan i Västerås. Ladda ner den och hjärtmarkera alla dina favoriter för att få ditt eget skräddarsydda program för veckan. Appen kan komma att uppdateras med fina erbjudanden och eventuella ändringar i tävlingsschemat. Ladda ner appen från din appleverantör. https://play.google.com/store/search?q=SM-veckan&c=apps&pli=1 https://apps.apple.com/se/app/sm-veckan/id1607861392

 • 20 mars 2024

  Dagsprogram för SM-veckan

  Nu är det bestämt vilka idrotter som tävlar vilka dagar under SM-veckan i Västerås. Tider och sändningsschema för vad som syns i SVT kommer senare.

 • 25 januari 2024

  Upplev livemusik under SM-veckan

  Populära Västerås Cityfestival arrangeras samtidigt som SM-veckan och blir en del av festligheterna. Idag gick arrangörerna ut med de första artisterna som ska spela på den stora scenen Mimerscenen.

Se mer nyheter relaterade till SM-veckan 2024

Vill du ha ett mejl när något nytt publiceras om SM-veckan?

Hantera prenumeration

 

Prenumerera gärna på våra uppdateringar om SM-veckan. Vi sparar och använder mejladressen i syfte att skicka ut information när vi uppdaterar sidan.

Därför behöver vi ditt samtycke
Västerås stad, nämnden för idrott, fritid och förebyggande, behöver ditt samtycke för att behandla dina personuppgifter. Personuppgiften, som i detta fall består av din mejladress, kommer att samlas in via denna sidan och användas för att skicka ut information när det sker större uppdateringar på sidan båtliv och hamnar.

Du avgör själv om du vill lämna ut personuppgifter i form av din mejladress. Uppgifterna kommer att behandlas internt på Kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Eftersom sidan SM-veckan uppdateras kontinuerligt så kommer dina personuppgifter (i form av din mejladress) att sparas och behandlas tillsvidare. Vid större tekniska uppdateringar så kan Västerås stad, nämnden för idrott, fritid och förebyggande, välja att radera prenumerationsfunktionen från sidan och därmed samtliga personuppgifter som samlats in via denna sida. Du kommer då vanligtvis bli informerad om detta i förväg. Du kan dock när som helst återkalla ditt samtycke. Läs mer om dina rättigheter via länken nedan.

Samtycke
Genom att under "Prenumerera på viktig information" klicka i ”Prenumerera”, sen skriva in din mejladress och slutligen klicka på ”ok” så samtycker du till att Västerås stad, nämnden för idrott, fritid och förebyggande, får behandlar personuppgifter om dig i enlighet med ovanstående text.

Du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten genom att klicka i "Avsluta prenumeration" och ange din mejladress på samma sätt som vid registrering.